Dj Bedrijfsfeest - Bedrijsfeesten

 

dj bedrijfsfeest

Dj Tom Cosyns te boeken voor uw bedrijfsfeest

 

Dj Tom Cosyns te boeken voor uw bedrijfsfeest

All Round Dj Tom Cosyns is de gekipte Dj voor het draaien van uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, klantenfeest, bedrijfsevents en andere feesten. Dj Tom Cosyns is één van de meest geboekte feest dj's in Vlaanderen met 24 jaar succesvolle ervaring in het draaien van feesten en als resident dj in heel wat bekende Begische discotheken en danscafé's.

 

bedrijfsfeest dj  

Boek ons voor een spetterend bedrijfsfeest. Jullie kunnen de mzuiek zelf kiezen voor het feest.

Tom Cosyns heeft alle muziekstijlen : 70's - 80's - 90's - 00's, Disco, Ambi, Foute Muziek, Rock, Rock & Roll, ...

Maar ook de beste commerciele hits van vandaag, Electro, Groove, Disco Nouveau, R&B, Retro House ... .

Alles is bespreekbaar.

 

Enkele referenties van bedrijven die beroep doen op Tom Cosyns voor het draaien van hun bedrijfsfeest : Air France, Klm Cargo, HH ziekenhuis Leuven, Audi, Manna, Evicontrol, Impact Interim, Mediamarkt, Saturn ...

Bedrijfsfeest DJ

Dj Tom Cosyns is een Stijlvol & Professioneel Alllround Dj. Steeds zorgt hij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. De troef van Tom is ambiance verzekerd !!! Hij kijkt naar het publiek en speelt hun smaak ! Hebben jullie graag een bedrijfsfeest met Foute muziek, Disco muziek, Allround muziek of liever de beste danshits van vandaag, het kan allemaal, U vraagt en Tom draait!

Wat kost een Dj set van Tom Cosyns met discobar op voor uw bedrijsfeest

 

dj bedrijfsfeest oost vlaanderen  

De Prijs voor het draaien van uw bedrijfsfeest varieert tussen 550 en 650 Euro.

In de prijs zit alles inbegrepen,dj set van Tom Cosyns, de installatie klank en licht, plaatsen en afbreken van de installatie, verplaatsing, Btw ...

Wij bieden u een feest met de beste geluidsapparatuur voor een vast bedrag

Vraag ons een vrijblijvende prijsofferte op info@djtom.be of Bel : 0495/21 45 83

 

Bedrijfsfeest Dj Biografie

De bedrijfsfeest Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio's en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party's. In 1987 starte hij ook in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke - El Gringo Hekelgem - Cherry Moon Lokeren - Palma Lebbeke - King Beach Blankenberge - La Scala Blankenberge - 2ndn live Deinze - Empire Diest - The Lord Schepdaal - The Temple Destelbergen - Kokorico Zomergem (Kings & Queens) ...

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar Allround dj's zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & swingcafe's en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst, Dino's Knokke, Yssis Knokke ... Alsook draait Tom zeer regelmatig bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, trouwfeesten en andere feesten met zijn discobar.

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken. Biografie Tom Cosyns

 

 

 

  guest dj set kokorico
Feest met Dj Tom - Meer video's : Klik hier   Je kunt Dj Tom ook boeken voor guestsets op fuiven, party’s, bedrijfsevents, discotheken of privéfeesten. Tom draait dan een DJ set van 60, 120 of 180 minuten. Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht.

 

 

Bedrijfsfeest dj met luxe discobar

 

luxe discobar verjaardagsfeest  

Onze Luxe Discobar is een streling voor het oog.

Een led verlichte dj booth met bijhorende led effecten. Het geluid bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8" neodymium woofer en een 1"CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15" neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten.

Mengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players in een Dj Flightcases Caymon.

2 LED DJ-Bar's lichtset, led spiegelbol, lounge laser, led apollo effect en 2 led tubes

Klik hier voor meer foto's en info

 

Wij verzorgen uw bedrijfsfeest met een luxe discobar met chique uistraling een perfecte geluidskwaliteit Onze zeer exclusieve dj booth is led verlicht, samen met de led tubes en bijhorende lichtshow een echt pareltje voor bedrijfseesten.

 

Dj Tom Cosyns opnieuw als dj op het bedrijfsfeest van Air France - Klm Cargo op 12/09/2013.

Enkele sfeerbeelden van het bedrijfsfeest van Air France van 2012

Sfeerbeelden bedrijfseest van het HH Ziekenhuis uit Leuven met Dj Tom Cosyns en Sven Ornelis .

Foto's bedrijfsfeest Audi Crowne Plaza Europa Hotel te Brussel

 

 

Je kan Dj Tom Cosyns boeken voor uw bedrijfsfeest met of zonder discobar !

Beschikt de zaal of locatie over een eigen installatie? Dan is het mogelijk Dj Tom te boeken alleen van het draaien zonder installatie.

Contacteer ons voor meer info of een offerte : 0495/21 45 83 of info@djtom.be

Dj Bedrijfsfeest - Dj boeken voor bedrijfsfeest

Zoek dj voor uw bedrijfsfeest via Djtom.be

Als u op zoek gaat naar een geschikte bedrijfsfeest Dj hoeft u niet verder te zoeken. U kunt het heft in eigen handen nemen en niets meer aan het toeval overlaten. Als u de zoekopdracht intypt 'dj bedrijfsfeest - dj boeken voor bedrijfsfeest', ziet u door de bomen het bos niet meer. Tientallen djsites proberen u over te halen om hun diensten te boeken. Het is dan ook wel reden om van tevoren goed te onderzoeken welke dj voor u geschikt is. Bent u op zoek naar een professionele Allround dj met ervaring? Dan zit je bij ons goed en eindigd je zoektocht hier!

Dj voor bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en afterwork party's

Niet alleen de gepaste lokatie of restaurant vinden is van groot belang bij de organisatie van een bedrijfsfeest, ook het boeken van de gepaste bedrijfsfeest dj is een belangrijke factor om tot een geslaagd bedrijfsfeest te komen. Bespreek met de dj vooraf enkele belangrijke punten: zijn er speeches, welke muziek moet er gedraait worden, maak eventueel een draaiboek van het feest.

Dj bedrijfsfeest muziek

Bij Djtom.be krijgt de zoekterm 'dj voor bedrijfsfeest - dj boeken voor bedrijfsfeest' meteen een andere lading. Wij draaien de muziek die u wilt, uw smaak ! Zowel 70's, 80's, 90's, ambi, rock, foute muziek, disco ... Al jaren brengt Dj Tom Cosyns de beste party muziek op feesten, swing en danscafé's, discotheken ....

Misschien stelt u zich wel de vraag ? Zal hij de gepaste muziek draaien? Zal de dj zijn muziekkeuze aanpassen naargelang het aanwezige publiek? Is de klank en lichtinstallatie wel voldoende voor de grootte van de zaal ?... Bij ons mag je op je beide oren slapen. Want de belangrijkste taak van een professionele dj is het inspelen op wat de gasten willen, trouwens een dj dient zich steeds aan te passen aan wat de gasten willen horen. Als ervaren dj heb je dit meestal snel door. Bij een bedrijfsfeest komt het er op neer om alle muziekgenres mee te hebben. Contacteer een professionele dj voor uw bedrijfsfeest - Tom Cosyns

Wij helpen u graag de zoektocht naar een dj te vergemakkelijken en we komen wij u graag tegemoet in uw zoekopdracht 'dj voor bedrijfsfeest'.

Bel ons voor meer info op 0495/21 45 83

Wat is een feest ? - Verjaardag - Fuif

Een dj voor uw bedrijfsfeest of ander feest nodig ?

Kies dan voor een ervaren dj. Wij kijken naar het puliek en draaien hun smaak. Het bedrijfsfeest is het feest van het jaar voor uw bedrijf of onderneming. Het is dan ook de bedoeling dat uw personeelsleden een leuke avond of namiddag beleven. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest slaagt !

Dj bedrijfsfeest contacteren

Wilt u een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, receptie, personeelsfeest, familiefeest, communiefeest, verjaardagsfeest of ander feest aan het voorbereiden ? Dan kan u beroep doen op een professionele dj die aan uw wensen voldoet? Contacteer ons voor meer info we informeren u graag omtrent de mogelijkheden en prijs.

Dj bedrijfsfeest| Dj personeelsfeest | Dj bedrijfsfeesten | Dj peroneelsfeesten

Tom Cosyns dj voor bedrijfsfeest - diskjockey - Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

Enkele fragmenten van een bedrijfsfeest met Dj Tom Cosyns op de feestboot Festina Lente in Antwerpen.

bedrijfsfeest dj antwerpen bedrijfsfeest dj  gent bedrijfsfeest dj  brussel bedrijfsfeest dj  oost vlaanderen
       
bedrijfsfeest dj  west vllaanderen bedrijfsfeest dj  vlaams brabant bedrijfsfeest dj  limburg bedrijfsfeest dj  brabant
Tags :
DJ boeken - Party Top 1000 - DJ Tom agenda - Dj verjaardagsfeest - Dj bedrijfsfeest - Dj trouwfeest - Feest DJ - Retro house DJ - Allround DJ - 90's DJ - 80's DJ - DJ Communiefeest - DJ Huren - DJ Foute Party - DJ Disco Party - R&B DJ - Reaggaeton DJ - Betaalbare DJ - Professioneel DJ - DJ voor discotheek - Party DJ - DJ Fuif - DJ Gezocht weekend - DJ Gezocht - Commerciele DJ - Huwelijk DJ - DJ Danscafe - DJ Set - DJ Huren - Top DJ - Trance DJ - Urban DJ - Hip Hop DJ - Belgische DJ - DJ R&B Kokorico - Goeie DJ - DJ Vinden - DJ Afterwork party - DJ voor evenementen - Groove DJ - Electro DJ - DJ Galabal - DJ nodig - Dj gay party - DJ Holebi party