allround dj tom

BRUILOFT DJ

bruiloften dj

dj bruiloft huren
DJ BRUILOFT WEST VLAANDEREN
DJ BRUILOFT OOST VLAANDEREN
BRUILOFT DJ

 

DJ BRUILOFT

 

De Party top 1000 van Joe Fm | De beste party nummers voor een swingend feest !

Bekijk de lijst

 

 

 

Home - Professioneel Entertainment - Feest DJ - DJ Bruiloft

Bruiloft Dj Boeken

Bij de organisatie van een bruiloft komt er veel bij kijken je moet een trouwdatum kiezen, de gastenlijst opmaken, de genodigden inviteren, de uitnodigingen maken, een feestzaal zoeken, en natuurlijk het avondfeest organiseren en daarbij hoort een bruiloft dj boeken met of zonder discobar!

Het kiezen en boeken van de juiste
bruiloft dj is zeer belangrijk voor het avondfeest van je bruiloft. DJ Tom beschikt over 25 jaar ervaring in het draaien van bruiloften en andere feesten.

De Belgische Bruiloft DJ zorgt voor een geslaagde
bruiloft. Ofwel kies je voor een traditionele bruiloft of een moderne bruiloft party of fuif, alles is bespreekbaar. Ons motto is iedereen een onvergetelijke avond te laten beleven, want jullie avondfeest moet een leuke afsluiter van jullie bruiloft worden.

DJ Tom " De Bruiloft DJ " is te boeken over volledig België.

De Bruiloft Dj is de geknipte Allround dj voor je bruiloft of bruiloften, met een breede waaier aan muziek, onze troef is de jaren lange dj ervaring in het draaien van bruiloften. Onze dj's draaien zowel : 70-80-90, Disco, Swing, Ambi, Foute muziek, rock & roll, de hits van vandaag, natuurlijk leuke slows ... Maar ook electro, groove, disco nouveau, r&b, club, dance en retro house muziek is mogelijk.

»De Bruiloft Dj is een concept van enkele zeer ervaren Feest Dj's onder leiding van Dj Tom Cosyns

De bruiloft DJ Tom Cosyns is een Stijlvol & Professioneel Dj. Reeds 25 jaar ervaring in het draaien van bruiloften, trouwfeesten, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten ... Maar ook als dj in de Discotheekwereld, Swing en Danscafé's, Fuiven, Feesten, party's heeft hij zijn sporen verdiend.

Voor een volledige dj biografie klik hier

Steeds zorgt De Bruiloft Dj voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak ! Dat is de kunst van een Bruiloft Dj.

Uw bruiloft met of zonder discobar

Beschikt de feestzaal of locatie reeds over een installatie, dat is geen probleem, we kunnen gerust je bruiloft draaien met de installatie van de zaak. (voor info bel ons even 0495/21 45 83)

Wilt u een traditionele bruiloft of een moderne bruiloft fuif , alles is bespreekbaar. Voor meer info bekijk onze trouwfeest dj site.

Als uw beslist met ons samen te werken, leggen we de boeking vast, zodat u zeker bent, enkele weken voor aanvang van het feest komen we bij u langs om alles in detail te bespreken.

Bruiloft dj prijs

Wij werken steeds aan een all inclusive prijs (niet per uur)

De Prijs voor het draaien van uw feest varieert tussen 375 en 500 Euro . In de prijs dat we maken zit alles inbegrepen: verplaatsingskosten, opstellen en afbreken installatie, de klank en het licht, draaien van het feest ( van begin tot einde )... Wij bieden u een feest met de beste geluidsapparatuur en lichtinstallatie voor een vast bedrag! We werken met de beste merken.

Mijn geluidsinstallatie bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8" neodymium woofer en een 1"CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15" neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten. meer info

Mengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players in een Dj Flightcases Caymon- 2 LED DJ-Bar's lichtset. meer info

Waarom kiezen voor De Bruiloft DJ

 1. Allround dj met een breede muziek kennis
 2. Wij draaien uw feest aan een vast bedrag
 3. Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
 4. Er zijn nadien geen bijkomende kosten
 5. Binnen een straal van 20 km geen kilometervergoeding
 6. Wij draaien de muziek die u wenst
 7. 25 jaar ervaring als dj
 8. Luxe discobar met professioneel licht en geluid
 9. De afspraken worden schriftelijk bevestigd
 10. Je kan een playlist op voorhand opmaken
 11. Zeer veel succesvolle referenties

luxe discobar verjaardagsfeest

Wij draaien jullie bruiloft met een Luxe Discobar uniek in Vlaanderen voor bruiloften en trouwfeesten.

Dj Tom begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio's en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party's. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke - El Gringo Hekelgem - Cherry Moon Lokeren - Palma Lebbeke - King Beach Blankenberge - La Scala Blankenberge - 2ndn live Deinze - Empire Diest - Kokorico Zomergem (Kings & Queens) ...

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around DJ's zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé's en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst ...

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Tom Cosyns Dj voor alle feesten

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

Zoekwoorden gerelateerd aan Bruiloft DJ
DJ boeken - Party Top 1000 - DJ Tom agenda - Dj verjaardagsfeest - Dj bedrijfsfeest - Dj trouwfeest - Feest DJ - Retro house DJ - Allround DJ - 90's DJ - 80's DJ - DJ Communiefeest - DJ Huren - DJ Foute Party - DJ Disco Party - R&B DJ - Reaggaeton DJ - Betaalbare DJ - Professioneel DJ - DJ voor discotheek - Party DJ - DJ Fuif - DJ Gezocht weekend - DJ Gezocht - Commerciele DJ - Huwelijk DJ - DJ Danscafe - DJ Set - DJ Huren - Top DJ - Trance DJ - Urban DJ - Hip Hop DJ - Belgische DJ - DJ R&B Kokorico - Goeie DJ - DJ Vinden - DJ Afterwork party - DJ voor evenementen - Groove DJ - Electro DJ - DJ Galabal - DJ nodig - Dj gay party - DJ Holebi party

Beelden van de bruiloft van Koen en Ellen - Festina Lente Antwerpen

partyboot festina lente antwerpen huwelijk koen ebn ellen
       
feestboot festina lente antwerpen trouw koen en ellen koen en ellen trouwfeest partyboot festina lente anwterpen Twist koen en ellen feestboot festina lente anwterpen trouwfuif koen en ellen feestboot festina lente

Muziekfragmenten van Dj Tom Cosyns op de Foute Pasha Party

Fragment 1 - Fragment 2 - Fragement 3

 

 

 

Bruiloft DJ Tips

Kies uw bruiloft DJ zorgvuldig

Zoekt u een professionele DJ voor uw bruiloft? Een ervaren dj voor uw bruiloft wordt door ons aangeboden. Een professionele Dj voor uw bruiloft zorgt voor de nodige sfeer. Een DJ voor uw bruiloft kies je best met de meeste zorg, je denkt beter eens twee keer na voor die een effectieve beslissing neemt. Kijk niet naar je geldbeugel, en kies voor ervaring, je betaald misschien 100 € meer voor je bruiloft, maar het feest zal ook geslaagd zijn. Een DJ voor uw bruiloft, uit kiezen is zeer belangrijk. Wij draaien bruiloften over gans Vlaanderen.

Bruiloft

Een bruiloft is een feest dat gevierd wordt wanneer twee mensen in het huwelijk treden. De benaming bruiloft wordt ook wel gebruikt voor alle onderdelen die op de bruiloftsdag plaatsvinden.

Een bruiloft, zoals die in België en Nederland gebruikelijk is, kan bestaan uit verschillende onderdelen. De huwelijksvoltrekking door een ambtenaar van de burgerlijke stand is verplicht, aangezien hierdoor het wettelijk huwelijk tot stand komt. Daarnaast kunnen er naar keuze één of meer andere onderdelen aan de bruiloft toegevoegd worden. Een "standaard" traditionele, autochtone bruiloft "volgens het boekje" ziet er echter ongeveer als volgt uit:

 1. Voltrekking burgerlijk huwelijk op een door de gemeente goedgekeurde locatie
 2. Fotoreportage en/of videoreportage van het bruidspaar en naaste familie
 3. Een religieuze plechtigheid (met name wanneer het bruidspaar gelovig is)
 4. Een feestmaaltijd voor het bruidspaar, naaste familie en andere genodigden
 5. Een receptie voor familie, vrienden en kennissen
 6. Een bruiloftsfeest voor familie en vrienden
 7. Dansavond met bruiloft DJ

Er is over het algemeen een duidelijke scheiding tussen de daggasten en de receptie- of feestgasten. Tijdens het diner kunnen de ouders van het bruidspaar een toespraak houden. Tijdens de receptie of tijdens het feest kunnen er toneelstukjes en sketches opgevoerd en liedjes gezongen worden, door familie en vrienden, waarin de levensloop van zowel bruid als bruidegom uitvoerig voor het voetlicht komen, of waarin het echtpaar flink op de hak wordt genomen.

In de huidige Nederlandse cultuur is er geen vast stramien waarin een bruiloft plaatsvindt, en veel bruidsparen kiezen hierin dan ook hun eigen weg.