dj west vlaanderen
De Trouwfeest Dj
Dj concept voor trouwfeesten, huwelijksverjaardagen, jubileums en alle feesten.
Discotheek Dj
Dj Tom is te boeken voor Guest Dj sets in discotheken en danscafe's.
All Round
R&b, Groove, Electro, Retro House, 70/80/90's, Dance classics, Disco, Foute Muziek ....
Nieuws
» 10 tips voor een geslaagd feest
» Alles over muziek & events
» Party Top 1000
dj west vlaanderen

DJ WEST - VLAANDEREN

Op zoek naar een DJ voor je verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, trouwfeest, fuif, party of andere dansgelegenheid in West Vlaanderen? Dan kan Dj Tom u van dienst zijn!

Allround DJ in West Vlaanderen

DJ Tom is zeer gekend als Allround DJ in West Vlaanderen en ver daarbuiten. Hij is actief sinds 1988 en draaide in heel wat bekende clubs in West Vlaanderen, danscafé's en feesten.

Dj Tom is een van de meest geboekte allround dj's van West Vlaanderen, zie agenda en reacties.

Dj Tom uit WestVlaanderen s een "Stijlvol & Professioneel Dj". Reeds 25 jaar ervaring als Dj. .
Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak!

Een All Round Dj gezocht in West Vlaanderen? Dan is DJ Tom is de Dj die u zoekt !

Met zijn muziek kennis en know how zorgt hij er voor dat elk feest een geslaagd feest wordt. Dj Tom is een ervaren Allround DJ die zijn strepen verdiende zowel in discotheken als in dans- en swingcafe's. Maar ook al meer dan 20 jaar succesvol feesten draait voor zowel een jong als ouder publiek ook in West Vlaanderen.

Trouwfeest DJ West Vlaanderen

Tom Cosyns in zaakvoerder van het Concept De Trouwfeest Dj Een concept gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten. Bij DJ Tom kan je terecht voor het huren van een DJ voor uw trouwfeest , bedrijfsfeest, verjaardag, themafeest of ander soort feest. Allround DJ Tom verzorgt feesten, fuiven en party's door heel Vlaanderen. Iedereen kan terecht bij Dj Tom Cosyns !

Zoek je nog een geschikte feestlocatie in West Vlaanderen

Wij bieden u een selectie van aanbevolen feestzalen in Oost Vlaanderen: Klik hier

DJ Oost Vlaanderen info

Interesse om Dj Tom te boeken voor uw feest, fuif, party ... in West Vlaanderen? Bel voor meer info 0495/21 45 83 of mail : info@djtom.be
Dj Tom - Knokkestraat 370 B2 - 8300 Knokke - Camberg 15 - 9400 Ninove

Dj Tom draait elk weekend de leukste feesten, party's en fuiven Ook in de regio West Vlaanderen.. Je vind hem ook terug als guest Dj in de beste clubs van Vlaanderen met als muziekstijl : R&b, Reggaeton, Hip Hop alsook Groove, Electro, Happy House, Retro House, Commercieel ...

Je kunt Dj Tom is ook boeken voor guestsets op fuiven, party’s, bedrijfsevents, verjaardagsfeesten of andere privéfeesten. Dj Tom draait dan een set van 1u, 2u, 3 u of een volledige avond. Ook voor een disco party, foute party, 70's - 80's of 90's party ...

Voor aanvragen en boekingen kun je hier terecht

Dj Tom beschikt over een ondernemingsnummer, werk op officiële basis en betaal dus belastingen en sociale bijdragen op mijn inkomsten. Er wordt geen BTW aangerekend, want DJ-prestaties zijn ingevolge artikel 44 § 2, 8° van het wetboek BTW vrijgesteld van BTW. Behoed u voor DJ's die tegen prijzen ver beneden de gangbare marktprijzen willen komen draaien. Veelal zijn zij niet in orde met hun "papieren" en kunnen bijgevolg ook geen bindende contracten afsluiten, met alle gevolgen vandien .

Voorafgaand aan het feest of evenement worden steeds in overleg de muzikale en andere wensen van de inrichters besproken. Bovendien wordt er bij voorkeur een contract opgesteld; dit biedt zekerheid voor zowel de inrichter als voor de DJ. Het is niet de eerste keer dat een DJ zonder contract zijn inrichter laat stikken...

RNB on Friday @ Kokorico - Lees meer

The brandnew R&B concept in Kokorico's mainroom. " The craziest breakdance acts - Team Shmetta " Hot dance acts!

dj west vlaanderen

  rnb kokorico dj tom

 

Dj voor discotheken en danscafe's

Tom Cosyns was resident Dj in verschilldende Belgische Clubs zoals Tropicana, The King Beach, Cerrymoon, 2ndLife, La Scala, Kokorico, The Lord ...

Dj voor alle feesten

Overal in Vlaanderen kan je Dj Tom Cosyns tegen het lijf lopen. Elke week draait hij de leukste feesten met of zonder discobar, over heel België

  lees meer   lees meer

Fragmenten van Dj Tom op een trouwfuif te west vlaanderen

partyboot festina lente antwerpen huwelijk koen ebn ellen
       
feestboot festina lente antwerpen trouw koen en ellen koen en ellen trouwfeest partyboot festina lente anwterpen Twist koen en ellen feestboot festina lente anwterpen trouwfuif koen en ellen feestboot festina lente

Google

Graag meer info of een offerte ?

Contacteer Dj Tom Cosyns

Gsm: 0495/21 45 83 of via mail : info@djtom.be

Social Profile Tom cosyns linkedin Linkedln dj tom cosyns facebook Facebook Trouwfeest dj op twitter Twitter You Tube

Een dj van het Amerikaans-Engelse disc jockey is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj (meestal DJ in namen) of deejay (met Engelse uitspraak) meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJ. Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden.

Radio-dj

Tom Cosyns is sinds 1985 Radio dj. Een radio dj is een dj in een radiostudio praat veelal de platen aan elkaar ("praatje, plaatje") en is dus eigenlijk een presentator. Hiermee geeft hij of zij een radioprogramma een karakter.

Discotheek-dj

Tom Cosyns is sinds 1988 Discotheek dj. Een dj die in discotheken draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media. Hiermee kan de dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende dj's maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje. Het beroep DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid.

Dj-optreden

De dj in een rechtstreekse situatie is meestal iemand die platen, meestal van het dancegenre, aan elkaar mixt. In tegenstelling tot de radio-dj die de platen via de computer ten gehore brengt, mixt de live-dj met vinylplaten. Door de ontwikkeling van pitch-control bij cd-spelers neemt het gebruik van cd's echter ook toe. Rond 2010 stapt een aantal dj's over op USB-stick en geheugenkaarten.

Dj Termen Beroep | Radio-dj | Live-dj - Voor meer zie de categorie Deejays van Wikimedia Commons.

Dj Start : Overzicht van de Belgische Dj's

Dj Video's : Overzicht van Dj video's

Disc jockey : Wikipedia, the free encyclopedia

Afbeeldingen van Dj's : Dj's in beeld

Dj Software : De software voor de professionele dj

Zoekopdrachten verwant aan: Dj en discobar

Google info: DJ west vlaanderen

Dj West Vlaanderen Nieuws

Dj Tom - Schuurtje Van Dycke Knokke- Damme (West Vlaanderen)

Zoek je een Dj in Damme-Lapscheure? Heb je plannen om te trouwen of om een feest ter organiseren in de regio van Lapscheure Damme dan kan je de Schuur/feestzaal van Slagerij Van Dycke uit Knokke afhuren en beroep doen op Trouwfeest Dj Tom Cosyns. Het schuurtje, feestzaal kan gehuurd worden voor BBQ, communie, lentefeest, verjaardag, familiefeest, babyborrel, vergaderingen en nog tal van mogelijkheden, ook ideaal als locatie voor trouwfeesten. In het schuurtje is er geen klank en lichtinstallatie voorzien, je moet zowel de Dj als installatie boeken.

Dj Ter Mude Knokke

Dj Tom is regelmatig te gast als Dj in Hof Ter Mude - Sluisstraat 77 te Knokke. U wordt in Restaurant Feestzalen ter Mude hartelijk verwelkomd door familie Van Den Broucke. Al meer dan 50 jaar is dit een gerenommeerde zaak. De derde generatie heeft de gastvrijheid en zorgzaamheid van deze mooi gelegen zaak overgenomen. De familie zorgt ervoor dat ook het team bestaat uit professionele en hartelijke mensen die ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

De Trouwfeest Dj West Vlaanderen

Ben je van plan op weldra in het huwelijksbootje te stappen? Organiseer je een fuif, party of feest in de regio van West Vlaanderen? Dan heb je ook een professionele Dj nodig voor uw dansactiviteit in West Vlaanderen? Maak van je feest, party of fuif in West Vlaanderen een geslaagde, topavond en contacteer De Trouwfeest Dj uit Knokke . Een feest organiseren is niet altijd even gemakkelijk, er komt veel bij kijken en je moet aan veel dingen denken. Onder andere uitkijken naar een geschikte zaal of locatie in West Vlaanderen, een gastenlijst klaarmaken, op zoek gaan naar een cateringbedrijf of traiteur in West Vlaanderen ... En uiteraard ook een professionele Dj boeken. Een goeie Dj maakt uw feest compleet, een Dj maakt of kraakt uw feest. De Trouwfeest Dj is een concept van Dj Tom Cosyns, een entertainment specialist met jaren ervaring in het vak. De ideale Dj voor elk feest in West Vlaanderen .

 

 

Dj West Vlaanderen Trefwoorden:DJ Alveringem, DJ Anzegem, DJ Ardooie, DJ avelgem, DJ Beernem, DJ Blankenberge, DJ Bredene, DJ Brugge, DJ Damme, DJ De Haan, DJ De Panne, DJ Deerlijk, DJ Dentergem, DJ Diksmuide, DJ Giste, DJ Harelbeke, DJ Heuvelland, DJ Hooglede, DJ Houthulst, DJ Ichtegem, DJ Ieper, DJ Ingelmunster, DJ Izegem, DJ Jabbeke, DJ Knokke-Heist, DJ Koekelare, DJ Koksijde, DJ Kortemark, DJ Kortrijk, DJ Kuurne, DJ Langemark-Poelkapelle, DJ Ledegem, DJ Lendelede, DJ Lichtervelde, DJ Lo-Reninge, DJ Menen, DJ Mesen, DJ Meulebeke, DJ Middelkerke, DJ Moorslede, DJ Nieuwpoort, DJ Oostende, DJ Oostkamp, DJ Oostrozebeke, DJ Oudenburg, DJ Pittem, DJ Poperinge, DJ Roeselare, DJ Ruiselede, DJ Spiere-Helkijn, DJ staden, DJ Tielt, DJ Torhout, DJ Veurne, DJ Vleteren, DJ Waregem, DJ Wervik, DJ Wevelgem , DJ Wielsbeke, DJ Wingene, DJ Zedelgem, DJ zonnebeke, DJ Zuienkerke, DJ Zwevegem.