Disco DJ

Disco DJ gezocht? Dan zit je goed bij Dj Tom.

Ben je begonnen met de voorbereiding van uw verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, … en wil u als Thema een leuke Disco Party met de beste discomuziek uit de jaren 70, 80, 90 informeer dan naar de mogelijkheden bij DJ Tom Cosyns.

Disco DJ boeken

Disco DJ Tom Cosyns kan alle muziekstijlen naadloos door elkaar draaien. Zijn jarenlange ervaring als DJ in vele discotheken in Vlaanderen en honderden feesten met zijn discobar zorgen er voor dat hij uw disco feest tot een ongekend succes maakt. Tom zal de leukste boogies en Swing muziek draaien in combinatie met de beste dansnummers uit de Disco periode denk maar aan: Boney M, The Tramps, Dan Hartman, Jimmy “Bo” Horne, Donna Summer, Barry White, Gloria Gaynor, Earth,Wind & Fire, Kool & The Gang en nog veel meer, dat waren heel belangrijke artiesten uit het Disco Tijdperk.

Disco DJ Tom is te boeken voor een DJ set van 1u, 2u, 3u of een volledige avond met of zonder installatie.

disoc dj

Zorg voor aangepaste decoartie

Voor een Disco Party kan je heel wat decoratie materiaal kopen om de zaal of locatie mee te versieren en uiteraard mag de disco kleding niet ontbreken. Disco kostuums, Glitter & Glamour kleding en accessoires kan je in heel wat winkels aankopen.

Contact

Tom Cosyns zal jou disco party tot een zeer geslaagd geheel brengen. Vraag meer info of een offerte en bel: 0495/21 45 83, mail: info@djtom.be of ga naar ons contactformulier.

 

Tom inhuren voor; BedrijfseestTrouwfeestVerjaardagsfeest 80’s Party 90’s PartyFoute party

Disco

Disco verwijst naar een muziekstijl die inlvoeden heeft uit de funk-, soul-, en salsamuziek. Een populaire periode met bekende namen als Michael Jackson, Madonna, ABBA en KC & the sunshine band! Niet gek dat deze periode veelvuldig als themafeest wordt ingezet. 

De commerciële hoogtijdagen van de disco begonnen in de jaren 1973-’74 met de hits ‘Never can say goodbye’ van Gloria Gaynor (1973) en ‘Rock your baby’ van George McCrae (1974). Met het uitkomen van de discofilm Saturday night fever in 1977 was de rage op zijn hoogtepunt. Donna Summer was een zangeres die binnen het genre, als “Queen of Disco”, de status van superster verkreeg. Ook artiesten als de Bee Gees, Rod Stewart, Kiss en de Rolling Stones maakten korte of langere tijd muziek binnen het genre. Om de disco-beleving nog intenser te maken introduceerden sommige artiesten aanstekelijke danspasjes die dankzij de genoemde cultfilm en de hierop inspelende dansscholen erg populair werden. Typische disco-dansstijlen zijn de ‘funky chicken dance’, ’the hustle’ (Van McCoy), de ‘bump’ (Penny McLean), de ‘boogaloo’, ‘mashed potato’, de ‘robot’ (Michael Jackson), de ‘bus stop’ etc

Sinds 2017 is DJ Tom Cosyns Resident DJ bij Moose Bar Vlaanderen. Het Nationale Apres Ski fenomeen van Discotheek Versuz  dat loopt van begin november tot eind maart elk jaar. Tijdens de zomerperiode draait Tom in Ipenama Beach en Bloom

Bekijk ook eens: DJ verjaardagsfeest