DJ bedrijfsfeest

DJ bedrijfsfeest nodig? AllRound Dj Tom Cosyns is de gekipte Dj voor het draaien van uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, klantenfeest, events en andere feesten. Dj Tom Cosyns is één van de meest geboekte feest dj’s in Vlaanderen met 30 jaar succesvolle ervaring in het draaien van feesten en als resident dj in heel wat bekende Belgische discotheken en danscafé’s. Jouw wensen staan bij ons geheel centraal. We maken daarom graag, vrijblijvend een afspraak, om alle details te bespreken.

DJ Bedijfsfeest boeken

Boek ons voor een spetterend bedrijfsfeest. Jullie kunnen de mzuiek zelf kiezen voor het feest. Tom Cosyns heeft alle muziekstijlen : 70’s – 80’s – 90’s – 00’s, Disco, Ambi, Foute Muziek, Rock, Rock & Roll, … Maar ook de beste Commerciële hits van vandaag, Electro, Groove, Disco Nouveau, R&B, Retro House … . Alles is bespreekbaar.

Enkele referenties van bedrijven die beroep doen op Tom Cosyns voor het draaien van hun bedrijfsfeest : Air France, Klm Cargo, HH ziekenhuis Leuven, Audi, Manna, Evicontrol, Impact Interim, Mediamarkt, Saturn, Zelfbouwmark, UGent, BNP Paribas Fortis, ToyChamp Nederland, Encon  …

Tom Cosyns@ Tomorrowland 

Sfeerbeelden van het bedrijfsfeest 200 jaar bestaan van BNP Paribas Fortis met DJ Tom Cosyns

DJ Tom Cosyns op het personeelsfeest van de scholengroep UGent

 

 

 

 

Meer video’s van Tom Cosyns

 

Bedrijfsfeest Dj Tom is een Stijlvol & Professioneel Alllround Dj.

Steeds zorgt hij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. De troef van Tom is ambiance verzekerd !!! Hij kijkt naar het publiek en speelt hun smaak ! Hebben jullie graag een bedrijfsfeest met Foute muziek, Disco muziek, Allround muziek of liever de beste danshits van vandaag, het kan allemaal, U vraagt en Tom draait!

Wat kost een Dj set van Tom Cosyns voor uw bedrijfsfeest

De prijs voor een DJ set op uw bedrijfsfeest of event bedraagt 725 euro (zonder verplaatsingskost)

Wij bieden u een feest met de beste geluidsapparatuur voor een vast bedrag Vraag ons een vrijblijvende prijsofferte op info@djtom.be of Bel : 0495/21 45 83

Contact

Huur Tom in als DJ Bedrijfsfeest of personeelsfeest. Hij brengt een DJ Set van 1u, 2u, 3u of een volledige avond met of zonder discobar. Voor meer info bel: 0495/21 45 83, mail: info@djtom.be of ga naar het contactformulier hier op de website.

Luxe klank en lichtinstallatie

dj bedrijfsfeest

Boek Tom Cosyns op uw bedrijfsfeest of event. Vraag hier een offerte

Waarom zou je een DJ Tom Cosyns inhuren voor op je bedrijfsfeest? Wel Tom is rasechte entertainer, als professionele bedrijfsfeest DJ zorgt voor net dat beetje extra.  Het motto van Tom is om van jullie bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Van loungemuziek tijdens een borrel tot een knallende feestavond met alles erop en eraan, Bedrijfsfeest DJ Tom maak het allemaal mogelijk.

Bedrijfsfeest Dj Biografie

De bedrijfsfeest Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio’s en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party’s. In 1987 starte hij ook in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – Palma Lebbeke – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – The Lord Schepdaal – The Temple Destelbergen – Kokorico Zomergem (Kings & Queens) …

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar Allround dj’s zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & swingcafe’s en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst, Dino’s Knokke, Yssis Knokke … Alsook draait Tom zeer regelmatig bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, trouwfeesten en andere feesten met zijn discobar.

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken. Biografie Tom Cosyns

Sinds 2017 is DJ Tom Cosyns Resident DJ bij Moose Bar Vlaanderen. Het Nationale Apres Ski fenomeen van Discotheek Versuz  dat loopt van begin november tot eind maart elk jaar. Tijdens de zomerperiode draait Tom in Ipenama Beach en Bloom.

Tom draaide ook op Festiloco en Tomorrowland in 2022 – Bekijk ook eens: DJ verjaardagsfeest

DJ bedrijfsfeest

Een betaalbare professionele DJ voor een bedrijfsfeest huren, boek dan Tom Cosyns. Hij uitermate geschikt om op elk feest te draaien en zal ook van jullie bedrijfsfeest een onvergetelijk evenement te maken. Van loungemuziek tijdens een borrel tot een knallende feestavond met alles erop en eraan. Van 70’s, 80’s, 90’s, disco, fout, rock, house, electro … Tom kan perfect elke muziekstijl verzorgen.

Professionele DJ voor uw feest

Een DJ voor een bedrijfsfeest moet meer kunnen dan alleen nummers goed mixen. Hij moet feeling hebben met het publiek en zijn publiek kunnen lezen. Daarnaast is het ook handig wanneer een DJ ervaring heeft met het presenteren van bepaalde dingen, … voor Tom is dit allemaal geen probleem.  Op events, personeelsfeesten en bedrijfsfeesten wordt vaak niet alleen gedanst, maar moeten er ook verschillende prestentaties plaatsvinden. In al die omstandigheden kan een Tom dé  DJ bedrijfsfeest het verschil maken. Aangepast op jouw wensen gaat hij aan de slag met de sfeer en de setting. Denk niet allen aan muziek maar ook licht en entertainment.

Bij de organisatie van een bedrijfsfeest komt er veel bij kijken laat niets aan het toeval over en boek Tom als dj op jullie feest.