DJ Moose Bar Belgium

DJ Tom Cosyns is Resident Dj bij Moose bar het bekende Apres Ski Concept die Vlaanderen veroverd.

Wat vier jaar geleden begon als een tijdelijke pop-up in het verlengde van de Hasseltse club Versuz, groeide intussen uit tot een nationaal fenomeen. Dit jaar kregen zo maar liefst zes grote Vlaamse steden elk hun eigen Moose Bar én op zaterdag 16 februari bracht het Limburgse concept meer dan 12.500 feestvierders naar het Antwerps Sportpaleis tijdens Moose Bar XXL. Voor één avond veranderde ’s lands grootste concertzaal in ’s lands grootste après-ski party met internationale ambianceartiesten, halve liters bier en een decor in authentieke Tiroler-stijl en Schnaps geserveerd door meisjes en jongens in authentieke Lederhosen en Dirndls maakten het plaatje van een echte Oostenrijkse après-ski compleet.

Moose Bar @tommorowland

The Moose is Loose!

Een hele lente, zomer en herfst stilzitten en de après-skisfeer moeten missen? Dat had je gedacht! We pakken onze hele Moosebar op en droppen ze middenin het beste festival ter wereld, Tomorrowland!

Moosebar Summer: zes dagen lang, de grootste Moosebar ooit, bovenop de Boomse heuvels, met de beste après-ski, hedendaagse hits en natuurlijk: lederhosen!

Tomorrowland, we gaan HERT!