DJ Moose Bar Belgium

DJ Tom Cosyns is Resident Dj bij Moose bar het bekende Apres Ski Concept die Vlaanderen veroverd.

Wat vier jaar geleden begon als een tijdelijke pop-up in het verlengde van de Hasseltse club Versuz, groeide intussen uit tot een nationaal fenomeen. Dit jaar kregen zo maar liefst zes grote Vlaamse steden elk hun eigen Moose Bar én op zaterdag 16 februari bracht het Limburgse concept meer dan 12.500 feestvierders naar het Antwerps Sportpaleis tijdens Moose Bar XXL. Voor één avond veranderde ’s lands grootste concertzaal in ’s lands grootste après-ski party met internationale ambianceartiesten, halve liters bier en een decor in authentieke Tiroler-stijl en Schnaps geserveerd door meisjes en jongens in authentieke Lederhosen en Dirndls maakten het plaatje van een echte Oostenrijkse après-ski compleet.

MOOSE Bar XXL 2020

De grootste après-skiparty van het land’, kreeg een vervolg in 2020 met maar liefst 2 avonden!

Zowel vrijdag 7 als zaterdag 8 februari was het Sportpaleis opnieuw één bruisende après-skistube waar o.a. de populaire MOOSE Bar-dj’s de muziek verzorgen en optredens aankondigen van grote nationale en internationale artiesten. Bij de eerste editie waren Willy Sommers, De Romeo’s, DJ Paul Elstak en onze Anton aus Tirol-vriend DJ Ötzi weergaloos en die muzikale line-up wordt doorgetrokken de komende editie.

In 2020 hangt de après-skisfeer uit de Oostenrijkse bergen of de Franse Alpen niet één, maar twee dagen in het Sportpaleis, dat opnieuw wordt omgebouwd tot één grote skihut, inclusief een verrassend en spraakmakend decor. Er wordt nog steeds gesproken over de skiliften, 3 centrale bars op het middenplein, goed voor 150 lopende meter toog, de halve liters bier en bijbehorende schnaps, obers gekleed in authentieke lederhosen, Dirndls en Heidi-in-Tirol jurkjes,… maar het wordt nog straffer, zotter en spectaculairder. Kortom, 2 avonden die je niet kan en mag missen, anders mis je dé party van het jaar in het Sportpaleis.

 

Apres Ski Dj Set vanaf € 625.

Vraag meer info op +32 495/21 45 83 of mail: info@djtom.be


 

Het Moose Bar-fenomeen

Geen skivakantie in het vooruitzicht deze winter? Niet getreurd: dankzij de Moose Bar kan je op z’n minst het leukste aspect ervan meepikken: de après-ski. Na een succesvol begin in Hasselt en Antwerpen enkele jaren geleden, gaan de eigenaars dit jaar nóg bigger and better met pop-ups in zo goed als elke Vlaamse stad. Het concept blijft uiteraard hetzelfde: halve liters en jenever, schlagermuziek en véél ambiance.

Looks? Door de typische houten chalet in alpenstijl waan je je meteen in het exotische Oostenrijk. Denk: ruwhouten interieur, dierenvachtjes en warme kerstverlichting. Bediening in lederhosen en dirndls inbegrepen. Moose Bar staat in Alast, Hasselt, Antwerpen, Mechelen en Herentals.

Moose Bar @tommorowland

The Moose is Loose!

Een hele lente, zomer en herfst stilzitten en de après-skisfeer moeten missen? Dat had je gedacht! We pakken onze hele Moosebar op en droppen ze middenin het beste festival ter wereld, Tomorrowland!

Moosebar Summer: zes dagen lang, de grootste Moosebar ooit, bovenop de Boomse heuvels, met de beste après-ski, hedendaagse hits en natuurlijk: lederhosen!

Tomorrowland, we gaan HERT!