DJ Moose Bar Belgium

DJ Tom Cosyns is Resident Dj bij Moose bar het bekende Apres Ski Concept die Vlaanderen veroverd.

Wat vier jaar geleden begon als een tijdelijke pop-up in het verlengde van de Hasseltse club Versuz, groeide intussen uit tot een nationaal fenomeen. Dit jaar kregen zo maar liefst zes grote Vlaamse steden elk hun eigen Moose Bar én op zaterdag 16 februari bracht het Limburgse concept meer dan 12.500 feestvierders naar het Antwerps Sportpaleis tijdens Moose Bar XXL. Voor één avond veranderde ’s lands grootste concertzaal in ’s lands grootste après-ski party met internationale ambianceartiesten, halve liters bier en een decor in authentieke Tiroler-stijl en Schnaps geserveerd door meisjes en jongens in authentieke Lederhosen en Dirndls maakten het plaatje van een echte Oostenrijkse après-ski compleet.

 

MOOSE Bar XXL

Polonaises, halve liters bier en twerkende Natalia: Moose Bar XXL lokte 18.000 feestvierders naar Sportpaleis

MUZIEKWaar normaal gesproken een podium staat voor de grootste wereldsterren, staat er nu voor een weekend een draaitafel klaar om 18.000 lederhosen te laten dansen op foute plaatjes. Moose Bar XXL tovert voor het zesde jaar op rij het Antwerps Sportpaleis om tot een houten chalet. Tussen de après-ski-meezingers door werden de gasten verrast met onder andere optredens van Natalia, Christoff en X-session.

Het succes was dit jaar zelfs zo groot dat er voor het eerst een tweede avond werd toegevoegd. Zo werd op vrijdag 2 en wordt ook op zaterdag 3 februari ‘s lands grootste concertzaal omgebouwd tot een winterse chalet.  “Ik vind het vooral geweldig omdat mijn muziek hier zo perfect aanslaat”, vertelt Christoff. “De sfeer in de Moose Bar is ongeëvenaard. Vroeger had je enkel het Schlagerfestival in dit segment, nu verschuift dat meer naar het après-skigebeuren,” legt hij vervolgens uit.

Op vrijdagavond ging de eerste avond van ‘Moose Bar XXL’ van start met uitbundig dansen, springen en zingen tot in de vroege uurtjes. “Een kwartier lang hits afvuren op het publiek is een waar feest als artiest. Zeker wanneer iedereen voortdurend meezingt en je ziet dat ze ervan genieten. Maar het is absoluut hard werken”, verzekert Christoff tot slot.

Apres Ski Dj Set vanaf € 625.

Vraag meer info op +32 495/21 45 83 of mail: info@djtom.be


Het Moose Bar-fenomeen

Geen skivakantie in het vooruitzicht deze winter? Niet getreurd: dankzij de Moose Bar kan je op z’n minst het leukste aspect ervan meepikken: de après-ski. Na een succesvol begin in Hasselt en Antwerpen enkele jaren geleden, gaan de eigenaars dit jaar nóg bigger and better met pop-ups in zo goed als elke Vlaamse stad. Het concept blijft uiteraard hetzelfde: halve liters en jenever, schlagermuziek en véél ambiance.

Looks? Door de typische houten chalet in alpenstijl waan je je meteen in het exotische Oostenrijk. Denk: ruwhouten interieur, dierenvachtjes en warme kerstverlichting. Bediening in lederhosen en dirndls inbegrepen. Moose Bar staat in Alast, Hasselt, Antwerpen, Mechelen en Herentals.

Moose Bar @tommorowland

The Moose is Loose!

Een hele lente, zomer en herfst stilzitten en de après-skisfeer moeten missen? Dat had je gedacht! We pakken onze hele Moosebar op en droppen ze middenin het beste festival ter wereld, Tomorrowland!

Moosebar Summer: zes dagen lang, de grootste Moosebar ooit, bovenop de Boomse heuvels, met de beste après-ski, hedendaagse hits en natuurlijk: lederhosen!

Tomorrowland, we gaan HERT!

 

Moose Bar XXL 2024 Sportpaleis

Als Resident Dj van Moose Bar draait Tom ook jaarlijks op de grootste Apres Ski party van de wereld namelijk Moose Bar XXL. Dit feest vind elk jaar plaatst in het sportpaleis.  

Polonaises, halve liters bier, lederhosen en de perfecte après-ski vibe. Die traditie houden we graag in ere. Daarom komt Moose Bar XXL elk jaar naar het Sportpaleis.

Wanneer de grootste Moose Bar van het land uit haar voegen dreigt te barsten moeten we uiteraard ingrijpen, zodat iedereen optimaal van links naar rechts kan springen en polonaises kan vormen doorheen het hele Sportpaleis!

Tijdens Moose bar XXL is alles aanwezig: lederhosen & dirndls , halve liters, hele dansplaten en natuurlijk massa’s confetti, vlammen, vuurwerk en vooral unentlich viel spass!