DJ Trouwfeest

DJ Trouwfeest Tom Cosyns verzorgt u huwelijksfeest stijlvol. Met meer dan 50 trouwfeesten per jaar is DJ Tom één van de meest geboekte feest DJ’s in Vlaanderen. De muziek is zeer bepalend om tot een geslaagd feest te komen, laat dit dan ook over aan Trouwfeest DJ Tom. Hij is een Professionele All Round DJ met 30 jaar ervaring in het draaien van trouwfeesten en andere dansgelegenheden.

De beste trouwfeestplaten, 70’s/80’s/90’s, Disco,  Retro house, R&B, de nieuwste hits … Tom mixt ze allemaal door elkaar op jullie feest.

DJ Trouwfeest met Unieke Discobar

De discobar heeft een zeer exclusieve DJ booth, de led torens en de mooie lichtshow zorgen voor een schitterende sfeer. Tom is zaakvoerder van De Trouwfeest Dj, een concept gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten, trouwparty’s en trouwfuiven.

De muziek is één zeer belangrijk onderdeel van een trouwfeest, een Dj maakt of kraakt uw feest. Laat uw trouwfuif of feest draaien door één gespecialiseerde DJ Trouwfeest. Tom staat garant voor een Allround Dj service. Hij is een Dj dat zowel jong als oud kan entertainen!

Bij Tom krijg je een trouwfeest op maat. Alles muziekgenres zijn bespreekbaar.

Tom Cosyns bezorgd jullie onvergetelijke dansfuif op maat!

Allround Dj Tom Cosyns beschikt over 30 jaar DJ ervaring (zowel in discotheken, danscafe’s, fuiven als feesten) Tom is gespecialiseerd in het draaien van huwelijksfeesten, hij is 1 van de meest gevraagde feest DJ’s van Vlaanderen. Naast trouwfeesten draait hij ook bedrijfsfeestenverjaardagen, disco en foute party’s bedrijfsevents, Dj sets in discotheken…

DJ Tom zal op een stijlvolle manier jullie dansfeest tot een fantastische avond brengen! Je kan Tom boeken met of zonder discobar. Meer en meer koppels kiezen voor een trouwfuif, ook voor trouwfuifen is Dj Tom uw aangewezen partner. Bij Tom dé “DJ Trouwfeest” krijg je een superfeest op maat!

Tom Cosyns was ook één van de DJ’s tijdens Moose bar XXL 2024 in het Sportpaleis. 18920 mensen kwamen mee feesten, dansen, springen en zingen op de grootste Apres Ski Party van de wereld.

DJ Tom Cosyns stond ook op Tomorrowland in 2019, 2022, 2023 en ook in 2024 zal hij er draaien

DJ Tom Cosyns draaide het Trouwfeest van Bart en Céline uit ‘Boer zkt vrouw’ bij Huis Van Wonterghem Kuurne

Lees hier meer en bekijk de sfeerbeelden van het avondfeest

Leg uw trouw dj op tijd vast

Een gouden tip als je van plan bent om te trouwen: Stel dit het boeken van de DJ Trouwfeest niet uit, want een Dj lange tijd op voorhand boeken is even belangrijk dan de feestzaal of fotograaf vastleggen.

Waarom? Omdat de muziek op je huwelijksfeest of trouwfuif één van de belangrijkste onderdelen is van jullie feest en ervaren Trouw DJ’s zijn dan ook snel bezet.

Wij verzorgen uw feest/fuif met een Luxe Discobar.

Als de locatie waar het feest doorgaat niet beschikt over een eigen klank en lichtinstallatie zal Tom Cosyns zijn eigen discobar plaatsen, zie voorbeeld hieronder

DJ huwelijksfeest 

TOM COSYNS SFEERBEELDENTOM COSYNS VIDEO’S


Onze discobar heeft een zeer exclusieve en prachtige uitstraling en de mooie led lichtshow zorgt voor een ultieme sfeer. Een luxe installatie speciaal voor trouwfeesten! Het geluid bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8″ neodymium woofer en een 1″CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15″ neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten. Mengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players in een Dj Flightcases Caymon. 2 LED DJ-Bar’s lichtset en verschillende bijhorende led effecten maken het plaatje compleet.

Bij het organiseren van een huwelijksfeest komt er veel bij kijken.

Of het nu gaat om een trouwfeesttrouwpartytrouwfuifhuwelijksfeest of bruiloft, niet enkel de feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is belangrijk ook het inhuren van de gepaste disc jockey is van cruciaal belang om tot een geslaagd avondfeest te bekomen. Het kiezen van de juiste DJ Trouwfeest  is zeer bepalend voor de sfeer van jullie huwelijksfeest, maar dat is niet eenvoudig!

En dit omdat je de Dj’s die je terugvindt via Google meestal niet kent, je hebt ze nog nooit horen draaien of aan het werk gezien. Je gaat je dan ook vragen stellen : Zal de DJ Trouwfeest de gepaste platen draaien? Past de Bruiloft Dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de klank als lichtinstallatie die de Dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen?… Vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de Dj en zijn muziekkeuze niet kent.

Bij ons is dat anders! Dj Tom Cosyns is een professioneel Dj en beschikt over meer dan 30 jaar succesvolle ervaring als Dj, zowel in discotheken, danscafé’s als feesten. Tom Cosyns beschikt over een ondernemingsnummer en werk op officiële basis. Als een klant beslist om met ons samen te werken maken we een overeenkomst op. Behoed u voor DJ’s die tegen prijzen ver beneden de gangbare marktprijzen willen komen draaien of geen overeenkomst maken. Veelal zijn zij niet in orde met hun “papieren” en kunnen bijgevolg ook geen bindende contracten afsluiten, met alle gevolgen vandien …

Enkele weken voor het feest nodigen we de trouwers uit voor een persoonlijk gesprek, om de aanpak, het feest en de muziekkeuze te bespreken, een persoonlijk gesprek is belangrijk zeker voor een avondfeest. Dan weten wij meteen welke platen jullie graag wil gedraaid zien, maar ook welke platen zeker niet! Het is ook mogelijk zelf een playlist op te maken van platen die jullie graag horen.

Bij De Trouwfeest Dj kies je voor ervaring en professionaliteit , voor een referentielijst klik hier.

Wij draaien jou feest met een klank en lichtinstallatie van de beste merken.

Sfeerbeelden