DJ Huren

DJ Huren voor uw trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag, teambuilding, fuif, party of ander feest? Boek dan DJ Tom Cosyns. 

Dj Tom Cosyns is een All-around Dj te huur voor discotheken, dans en swingcafe’s, party’s, fuiven en alle feesten.Met als Specialiteit : 70-80-90, Disco, Ambi, Foute Muziek , … Maar ook Electro, Groove, Progressive, House, Disco Nouveau, R&B, Club, Dance, Vocal Trance, Retro House. Ragga, Hip Hop, Rap...

(DJ huren) Tom Cosyns voor dj set van 1, 2 of 3 u of voor een volledige avond Met of zonder discobar. Hij is resident DJ van Moosebar, Bloom beachbar en Ipanema Beachbar.

DJ Tom Cosyns beschikt over een eigen professionele klank en licht installatie en kan geboekt worden ook met discobar.Dj verhuur – dj te huur: Dj Tom Cosyns te boeken voor uw discotheek, swing en danscafé, studentencafe, party’s en feesten, fuiven … Ook verhuur , dj te huur voor alle , personeels en bedrijfsfeesten, verjaardag, evenement, afterwork party, singel party,disco party, foute party …Dj verhuur te huurhuren ook zonder discobar !

Waarom Dj Tom Cosyns inhuren voor uw feest?

* Allround DJ huren met een brede muziek kennis
* DJ huren die draait aan een vast bedrag
* Bij ons hoeft u geen extra uren te betalen
* Er zijn nadien geen bijkomende kosten
* DJ huren die de muziek draait die u wenst
* DJ huren met 30 jaar ervaring
* Professioneel licht en geluid
* De afspraken worden schriftelijk bevestigd
* Je kan een playlist op voorhand opmaken

DJ huren met unieke discobar

 DJ verjaardagsfeest

Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio’s en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party’s. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – Palma Lebbeke – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – Kokorico Zomergem (Kings & Queens) …

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj’s zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé’s en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst …Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Dj Tom Cosyns DJ Huren voor al uw feesten

Voor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be

Sinds 2017 is DJ Tom Cosyns Resident DJ bij Moose Bar Vlaanderen. Het Nationale Apres Ski fenomeen van Discotheek Versuz  dat loopt van begin november tot eind maart elk jaar. Tijdens de zomerperiode draait Tom in Ipenama Beach en Bloom

DJ Huren DJ Huren

Bekijk ook eens: DJ verjaardagsfeest

 

 


SEO tekst

Een diskjockey (van het Amerikaans-Engelse disc jockey) is van oorsprong de persoon die de platen op de draaitafel of platendraaier legt. Tegenwoordig wordt echter de afkorting dj (meestal DJ in namen) of deejay (met Engelse uitspraak) meer gebruikt. Een vrouwelijke diskjockey wordt wel aangeduid met de Engelse term DJane. DJ huren Er zijn diskjockeys op de radio en in discotheken. Sommigen organiseren hun eigen shows waarmee ze zelfstandig optreden. Een dj die in discotheken draait, beschikt meestal over twee platenspelers of cd-spelers met een mengpaneel. Met het mengpaneel kan hij de volumes en tonen van de liedjes per kanaal aanpassen. Meestal zit er ook een snelheidsregeling (Pitch) op beide media.

Hiermee kan de dj twee nummers op hetzelfde tempo zetten zodat hij ze mooi in elkaar kan laten overlopen. Sommige bekende dj’s maken zelf hun eigen liedjes of maken een remix van een al ouder of bestaand liedje (cover). Het beroep DJ blijft voor de meeste mensen een hobby, maar voor sommige is er goed geld mee te verdienen afhankelijk van technische vaardigheden en naamsbekendheid. Een dj in een radiostudio praat veelal de platen aan elkaar (“praatje, plaatje”) en is dus eigenlijk een presentator. Hiermee geeft hij of zij een radioprogramma een karakter.

Doorgaans kondigt de dj een plaat (muziekstuk of nummer van een plaat, cd of computer) aan alvorens deze wordt gedraaid. Het aankondigen behelst het verstrekken van informatie betreffende de te draaien plaat. Elke diskjockey heeft zijn eigen stijl van presenteren en probeert de luisteraar te behagen. Ook komt het voor dat er (actuele) onderwerpen worden aangesneden alvorens er weer een plaat wordt gedraaid. DJ huren kan voor 1 of meerdere uren. Na het afspelen van de plaat wordt deze eventueel afgekondigd en begint de cyclus opnieuw. Meestal probeert de radio-dj zijn aankondiging of praatje precies af te ronden op het einde van het intro van de plaat. Er zijn ook radioprogramma’s die non-stop muziek uitzenden. Hier is de taak van de dj om de platen achter elkaar te draaien zonder stiltes tussen de platen of aan elkaar te mixen of in elkaar over te laten lopen. Het aan elkaar mixen wordt vooral gedaan bij het dancegenre waarbij de ritmepatronen van de te mixen platen worden gesynchroniseerd. Hierbij kan de gehele plaat of een deel ervan gebruikt worden.

Bij andere genres dan dance wordt het non-stop draaien van platen en samenstellen van afspeellijsten vaak overgelaten aan een computer die goedkoper is dan een fysieke dj. In de jaren van de zeezenders (1960-’74) moest de diskjockey het gewicht van de naald verhogen bij ruwe zee. Het gewicht tussen 1 Belgische frank en 1 Nederlandse gulden, welke in de Mi Amigo-livestudio werden gebruikt op de MV Mi Amigo, was verschillend. Bij zware storm was het zelfs onmogelijk om platen te draaien en moest men noodgedwongen Compact cassettes (ook wel “stormbanden” genoemd) draaien en die werden ook weleens gebruikt als b.v. een bevoorrading van studiobanden niet kon worden afgeleverd op het zendschip door de storm of een inbeslagname, zoals bij Radio Mi Amigo.

Bij Veronica noemde men dit een “paniektape”. Soms kon de tender het zendschip niet bevoorraden met banden, maar kon er wel live uitgezonden worden, mits de zee niet te wild was om wel platen te draaien. Op het zendschip Norderney van zeezender Radio Veronica was de boordstudio zo gemaakt dat er een balanssysteem was ingebouwd om de pick-ups aan boord zo stabiel mogelijk trachten te houden. Op de Mebo 2 van Radio Noordzee had men een swing meter, zeg maar een grote, lange stok met aan de onderkant een schaal met het nulpunt in het midden, waardoor die kon aangeven wanneer de zee te wild was om platen te draaien. Bij Laser 558 had men aan boord alleen spotmasters met daarop de muziek die werd uitgezonden, waardoor men geen last van storm ondervond.

In de loop van de tijd heeft de functie van radio-dj zich veranderd, zodat deze meer radiopresentator of radiocabaretier genoemd kan worden: * De redactie kiest de muziek uit (bij zenders die met playlists werken). * De muziekkeuze wordt bepaald door de zender en de grootste doelgroep. * Er wordt op veel zenders meer gesproken en gelachen dan muziek gedraaid. Een van de laatste oorspronkelijke dj’s op de Nederlandse Radio is Ferry Maat. Ten tijde van Ferry Maat’s Soulshow (rond 1980) koos hij zijn eigen platen, draaide hij het liefst zoveel mogelijk muziek en vertelde hij alleen de noodzakelijke informatie op de oude praatje-plaatjemanier

Op zoek naar een Dj om te huren,huur, verhuur,, Dj’s verhuur , diskjockey, deejay, deejays? Huur de jusite dj en maak van u feest een groot succes .Welk feest organiseert u: Binnenkort organiseert u een spetterend feest en wil een dj huren, huur, verhuur. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, personeeslfeest, reseptie of andere bedrijfsfeest komt heel wat bij kijken. Niet enkel de catering, feestzaal of het opmaken van de uitnodigingen is van groot belang ook het inhuren van de gepaste dj is een belangrijke factor om tot een geslaagd feest te komen. Meestal is de keuze van huren van de dj het moeilijkst, meestal heb je de gehuurde dj’s die je terugvindt via het internet nog nooit aan het werk gehoord en ken je ze helemaal niet. Zal de verhuurde dj de gepaste muziekkeuze draaien? Past de verhuurde dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang het aanwezige publiek? Is zowel de muziek als lichtinstallatie die de gehuurde dj bij heeft voldoende voor de grootte van de zaal en het aantal aanwezigen? Zal het weer eens zo’n huur dj zijn die voortdurend door de micro zit te kwebbelen? Allemaal vragen die zeer moeilijk te beantwoorden zijn als je de huur dj niet kent… muziek keuze De belangrijkste taak van een professionele verhuur dj is het spelen van de juiste platen op het juiste moment. Een verhuur dj dient zich steeds aan te passen aan wat het publiek wenst te horen. Als ervaren huur dj heb je dit meestal snel door. Het komt er ook op aan om voldoende muziekgenres en variatie aan muziek mee te hebben. Contacteer, huur, verhuur een professionele dj Dj te huur, dj verhuur limburg, oos vlaanderen, west vlaanderen, antwerpen, brussel, brabant, vlaams brabant alsook in : Aalst, Gijzegem, Hofstade, Baardegem, Herdersem, Meldert, Moorsel, Erembodegem, Nieuwerkerken Aalter, Bellem, Lotenhulle, Poeke Aarschot, Gelrode, Langdorp, Rillaar Aartselaar Essene, Hekelgem, Teralfene Alken Alveringem, Hoogstade, Oeren, Sint-Rijkers, Beveren, Gijverinkhove, Izenberge, Leisele, Stavele Antwerpen, Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Deurne, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Berchem, Hoboken, Wilrijk Anzegem, Gijzelbrechtegem, Ingooigem, Vichte, Kaster, Tiegem Ardooie, Koolskamp Arendonk As, Niel-bij-As Asse, Bekkerzeel, Kobbegem, Mollem, Relegem, Zellik Assenede, Boekhoute, Bassevelde, Oosteeklo Avelgem, Kerkhove, Waarmaarde, Outrijve, Bossuit Baarle-Hertog Balen, Olmen Beernem, Oedelem, Sint-Joris Beerse, Vlimmeren Beersel, Lot, Alsemberg, Dworp, Huizingen Begijnendijk, Betekom Bekkevoort, Assent, Molenbeek-Wersbeek Beringen, Beverlo, Koersel, Paal Berlaar, Gestel Berlare, Overmere, Uitbergen Bertem, Korbeek-Dijle, Leefdaal Bever Beveren, Haasdonk, Melsele, Vrasene, Kallo, Doel, Kieldrecht, Verrebroek Bierbeek, Korbeek-Lo, Lovenjoel, Opvelp Bilzen, Beverst, Eigenbilzen, Grote-Spouwen, Hees, Kleine-Spouwen, Mopertingen, Munsterbilzen, Rijkhoven, Rosmeer, Waltwilder, Martenslinde, Hoelbeek Blankenberge, Uitkerke Bocholt, Kaulille, Reppel Boechout, Vremde Bonheiden, Rijmenam Boom Boortmeerbeek, Hever Borgloon, Bommershoven, Broekom, Gors-Opleeuw, Gotem, Groot-Loon, Hendrieken, Hoepertingen, Jesseren, Kerniel, Kuttekoven, Rijkel, Voort Bornem, Weert, Mariekerke, Hingene Borsbeek Boutersem, Kerkom, Neervelp, Roosbeek, Vertrijk, Willebringen Elst, Everbeek, Michelbeke, Nederbrakel, Opbrakel, Zegelsem, Parike Brasschaat Brecht, Sint-Job-in-’t-Goor, Sint-Lenaarts Bredene Beek, Bree, Gerdingen, Opitter, Tongerlo Brugge, Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele, Lissewege Buggenhout, Opdorp Damme, Hoeke, Lapscheure, Moerkerke, Oostkerke, Sijsele Klemskerke, Wenduine, Vlissegem De Panne, Adinkerke De Pinte, Zevergem Deerlijk Deinze, Astene, Bachte-Maria-Leerne, Gottem, Grammene, Meigem, Petegem-aan-de-Leie, Sint-Martens-Leerne, Vinkt, Wontergem, Zeveren Denderleeuw, Iddergem, Welle Dendermonde, Appels, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde, Sint-Gillis-bij-Dendermonde Dentergem, Markegem, Oeselgem, Wakken Dessel Destelbergen, Heusden Diepenbeek Diest, Deurne, Kaggevinne, Molenstede, Schaffen, Webbekom Diksmuide, Beerst, Esen, Kaaskerke, Keiem, Lampernisse, Leke, Nieuwkapelle, Oostkerke, Oudekapelle, Pervijze, Sint-Jacobskapelle, Stuivekenskerke, Vladslo, Woumen Dilbeek, Sint-Martens-Bodegem, Sint-Ulriks-Kapelle, Itterbeek, Groot-Bijgaarden, Schepdaal Dilsen, Elen, Lanklaar, Rotem, Stokkem Drogenbos Duffel Edegem Eeklo Aaigem, Bambrugge, Burst, Erondegem, Erpe, Mere, Ottergem, Vlekkem Essen Evergem, Ertvelde, Sleidinge, Kluizen Galmaarden, Tollembeek, Vollezele Gavere, Asper, Baaigem, Dikkelvenne, Semmerzake, Vurste Geel Geetbets, Grazen, Rummen Genk Gent, Mariakerke, Drongen, Wondelgem, Sint-Amandsberg, Oostakker, Desteldonk, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel, Gentbrugge, Ledeberg, Afsnee, Sint-Denijs-Westrem, Zwijnaarde Geraardsbergen, Goeferdinge, Moerbeke, Nederboelare, Onkerzele, Ophasselt, Overboelare, Viane, Zarlardinge, Grimminge, Idegem, Nieuwenhove, Schendelbeke, Smeerebbe-Vloerzegem, Waarbeke, Zandbergen Gingelom, Boekhout, Jeuk, Kortijs, Montenaken, Niel-bij-Sint-Truiden, Vorsen, Borlo, Buvingen, Mielen-boven-Aalst, Muizen Gistel, Moere, Snaaskerke, Zevekote Bunsbeek, Glabbeek-Zuurbemde, Kapellen, Attenrode-Wever Gooik, Kester, Leerbeek, Oetingen Grimbergen, Humbeek, Beigem, Strombeek-Bever Grobbendonk, Bouwel Haacht, Tildonk, Wespelaar Haaltert, Denderhoutem, Heldergem, Kerksken Halen, Loksbergen, Zelem Halle, Buizingen, Lembeek Kwaadmechelen, Oostham Hamme, Moerzeke Achel, Hamont Harelbeke, Bavikhove, Hulste Hasselt, Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie, Stevoort Hechtel, Eksel Heers, Batsheers, Gutschoven, Heks, Horpmaal, Klein-Gelmen, Mechelen-Bovelingen, Mettekoven, Opheers, Rukkelingen-Loon, Vechmaal, Veulen Heist-op-den-Berg, Hallaar, Booischot, Itegem, Wiekevorst, Schriek Hemiksem Herent, Veltem-Beisem, Winksele Herentals, Morkhoven, Noorderwijk Herenthout Herk-de-Stad, Berbroek, Donk, Schulen Herne, Herfelingen, Sint-Pieters-Kapelle Herselt, Ramsel Herstappe Herzele, Hillegem, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Steenhuize-Wijnhuize, Woubrechtegem, Ressegem, Borsbeke Heusden, Zolder Nieuwkerke, Dranouter, Wulvergem, Wijtschate, Westouter, Kemmel, Loker Hoegaarden, Meldert, Outgaarden Hoeilaart Hoeselt, Romershoven, Sint-Huibrechts-Hern, Werm, Schalkhoven Holsbeek, Kortrijk-Dustel, Sint-Pieters-Rode, Nieuwrode Hooglede, Gits Hoogstraten, Meer, Minderhout, Wortel, Meerle Sint-Kornelis-Horebeke, Sint-Maria-Horebeke Helchteren, Houthalen Houthulst, Klerken, Merkem Hove Huldenberg, Loonbeek, Neerijse, Ottenburg, Sint-Agatha-Rode Hulshout, Houtvenne, Westmeerbeek Ichtegem, Bekegem, Eernegem Ieper, Brielen, Dikkebus, Sint-Jan, Hollebeke, Voormezele, Zillebeke, Boezinge, Zuidschote, Elverdinge, Vlamertinge Ingelmunster Izegem, Emelgem, Kachtem Jabbeke, Snellegem, Stalhille, Varsenare, Zerkegem Kalmthout Kampenhout, Berg, Buken, Nederokkerzeel Kapellen Kapelle-op-den-Bos, Nieuwenrode, Ramsdonk Kaprijke, Lembeke Kasterlee, Lichtaart, Tielen Keerbergen Kinrooi, Kessenich, Molenbeersel, Ophoven Berchem, Kwaremont, Ruien, Zulzeke Knesselare, Ursel Knokke, Westkapelle, Heist, Ramskapelle Koekelare, Bovekerke, Zande Koksijde, Oostduinkerke, Wulpen Kontich, Waarloos Kortemark, Handzame, Werken Kortenaken, Ransberg, Hoeleden, Kersbeek-Miskom, Waanrode Kortenberg, Erps-Kwerps, Everberg, Meerbeek Kortessem, Vliermaalroot, Wintershoven, Guigoven, Vliermaal Kortrijk, Bissegem, Heule, Bellegem, Kooigem, Marke, Rollegem, Aalbeke Kraainem Kruibeke, Bazel, Rupelmonde Kruishoutem, Nokere, Wannegem-Lede Kuurne Eindhout, Vorst, Varendonk, Veerle Laarne, Kalken Lanaken, Gellik, Neerharen, Veldwezelt, Rekem Landen, Eliksem, Ezemaal, Laar, Neerwinden, Overwinden, Rumsdorp, Wange, Waasmont, Walsbets, Walshoutem, Wezeren, Attenhoven, Neerlanden Bikschote, Langemark, Poelkapelle Lebbeke, Denderbelle, Wieze Lede, Impe, Oordegem, Smetlede, Wanzele Ledegem, Rollegem-Kapelle, Sint-Eloois-Winkel Lendelede Gaasbeek, Sint-Kwintens-Lennik, Sint-Martens-Lennik Leopoldsburg, Heppen Leuven, Heverlee, Kessel-Lo, Wilsele, Wijgmaal Lichtervelde Liedekerke Lier, Koningshooikt Deftinge, Sint-Maria-Lierde, Hemelveerdegem, Sint-Martens-Lierde Lille, Gierle, Poederlee, Wechelderzande Linkebeek Lint Drieslinter, Melkwezer, Neerhespen, Neerlinter, Orsmaal-Gussenhoven, Overhespen, Wommersom Lochristi, Beervelde, Zaffelare, Zeveneken Lokeren, Daknam, Eksaarde Lommel Londerzeel, Malderen, Steenhuffel Lo, Noordschote, Pollinkhove, Reninge Lovendegem, Vinderhoute Lubbeek, Linden, Binkom, Pellenberg Lummen, Linkhout, Meldert Etikhove, Maarke-Kerkem, Nukerke, Schorisse Maaseik, Neeroeteren, Opoeteren Eisden, Leut, Mechelen-aan-de-Maas, Meeswijk, Opgrimbie, Vucht, Boorsem, Uikhoven Machelen, Diegem Maldegem, Adegem, Middelburg Oostmalle, Westmalle Mechelen, Walem, Heffen, Hombeek, Leest, Muizen Meerhout Ellikom, Gruitrode, Meeuwen, Neerglabbeek, Wijshagen Meise, Wolvertem Melle, Gontrode Menen, Lauwe, Rekkem Merchtem, Brussegem, Hamme Merelbeke, Bottelare, Lemberge, Melsen, Munte, Schelderode Merksplas Mesen Meulebeke Middelkerke, Wilskerke, Leffinge, Mannekensvere, Schore, Sint-Pieters-Kapelle, Slijpe, Lombardsijde, Westende Moerbeke Mol Moorslede, Dadizele Mortsel Nazareth, Eke Neerpelt, Sint-Huibrechts-Lille Nevele, Hansbeke, Landegem, Merendree, Poesele, Vosselare Niel Nieuwerkerken, Binderveld, Kozen, Wijer Nieuwpoort, Ramskapelle, Sint-Joris Nijlen, Bevel, Kessel Ninove, Appelterre-Eichem, Denderwindeke, Lieferinge, Nederhasselt, Okegem, Voorde, Pollare, Meerbeke, Neigem, Aspelare, Outer Olen Oostende, Stene, Zandvoorde Oosterzele, Balegem, Gijzenzele, Landskouter, Moortsele, Scheldewindeke Oostkamp, Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme Oostrozebeke Opglabbeek Opwijk, Mazenzele Oudenaarde, Bevere, Edelare, Eine, Ename, Heurne, Leupegem, Mater, Melden, Mullem, Nederename, Volkegem, Welden Oudenberg, Ettelgem, Roksem, Westkerke Oud-Heverlee, Sint-Joris-Weert, Blanden, Haasrode, Vaalbeek Oud-Turnhout Overijse Overpelt Peer, Grote-Brogel, Kleine-Brogel, Wijchmaal Pepingen, Bogaarden, Heikruis, Elingen, Beert, Bellingen Pittem, Egem Poperinge, Reningelst, Krombeke, Proven, Roesbrugge-Haringe, Watou Putte, Beerzel Puurs, Breendonk, Liezele, Ruisbroek Ranst, Broechem, Emblem, Oelegem Ravels, Weelde, Poppel Retie Riemst, Genoelselderen, Herderen, Kanne, Membruggen, Millen, Val-Meer, Vlijtingen, Vroenhoven, Zichen-Zussen-Bolder Rijkevorsel Roeselare, Beveren, Oekene, Rumbeke Ronse Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Pamel, Strijtem, Borchtlombeek Rotselaar, Wezemaal, Werchter Ruiselede Rumst, Reet, Terhagen Schelle Scherpenheuvel, Averbode, Zichem, Messelbroek, Testelt Schilde, ‘s-Gravenwezel Schoten Sint-Amands, Lippelo, Oppuurs Sint-Genesius-Rode Sint-Gillis-Waas, De Klinge, Meerdonk, Sint-Pauwels Sint-Katelijne-Waver, Onze-Lieve-Vrouw-Waver Sint-Laureins, Sint-Jan-in-Eremo, Sint-Margriete, Waterland-Oudeman, Watervliet Sint-Lievens-Houtem, Letterhoutem, Bavegem, Zonnegem, Vlierzele Sint-Martens-Latem, Deurle Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Belsele, Sinaai Sint-Pieters-Leeuw, Oudenaken, Sint-Laureins-Berchem, Ruisbroek, Vlezenbeek Sint-Truiden, Aalst, Brustem, Engelmanshoven, Gelinden, Groot-Gelmen, Halmaal, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Ordingen, Zepperen, Duras, Gorsem, Runkelen, Wilderen, Velm Helkijn, Spiere Stabroek, Hoevenen Staden, Oostnieuwkerke, Westrozebeke Steenokkerzeel, Melsbroek, Perk Stekene, Kemzeke Temse, Elversele, Steendorp, Tielrode Ternat, Sint-Katherina-Lombeek, Wambeek Tervuren, Duisburg, Vossem Tessenderlo Tielt, Aarsele, Kanegem, Schuiferskapelle Houwaart, Meensel-Kiezegem, Sint-Joris-Winge, Tielt Tienen, Bost, Goetsenhoven, Hakendover, Kumtich, Oorbeek, Oplinter, Sint-Margriete-Houtem Tongeren, Berg, Diets-Heur, Henis, ’s Herenelderen, Koninksem, Lauw, Mal, Neerrepen, Nerem, Overrepen, Piringen, Riksingen, Rutten, Sluizen, Vreren, Widooie Torhout Tremelo, Baal Turnhout Veurne, Avekapelle, Booitshoeke, Bulskamp, De Moeren, Eggewaartskapelle, Houtem, Steenkerke, Vinkem, Wulveringem, Zoutenaaie Vilvoorde, Peutie Oostvleteren, Westvleteren, Woesten Moelingen, Remersdaal, ‘s-Gravenvoeren, Sint-Martens-Voeren, Sint-Pieters-Voeren, Teuven Vorselaar Vosselaar Waarschoot Waasmunster Wachtebeke Beveren, Desselgem, Sint-Eloois-Vijve Wellen, Berlingen, Herten, Ulbeek Wemmel Wervik, Geluwe Westerlo, Oevel, Tongerlo, Zoerle-Parwijs Wetteren, Massemen, Westrem Wevelgem, Gullegem, Moorsele Wezembeek-Oppem Wichelen, Schellebelle, Serskamp Wielsbeke, Ooigem, Sint-Baafs-Vijve Wijnegem Willebroek, Blaasveld, Heindonk, Tisselt Wingene, Zwevezele Wommelgem Elsegem, Moregem, Ooike, Petegem-aan-de-Schelde, Wortegem Wuustwezel, Gooreind, Loenhout Zandhoven, Massenhoven Zaventem, Nossegem, Sint-Stevens-Woluwe, Sterrebeek Aartrijke, Loppem, Veldegem, Zedelgem Zele Zelzate Zemst, Eppegem, Elewijt, Hofstade, Laar, Weerde Zingem, Huise, Ouwegem Zoersel, Halle Zomergem, Oostwinkel, Ronsele Zonhoven Zonnebeke, Beselare, Geluveld, Passendale, Zandvoorde Zottegem, Elene, Erwetegem, Godveerdegem, Grotenberge, Leeuwergem, Sint-Goriks-Oudenhove, Strijpen, Velzeke-Ruddershove, Oombergen, Sint-Maria-Oudenhove Zoutleeuw, Budingen, Dormaal, Halle-Booienhoven, Helen-Bos Zuienkerke, Meetkerke, Houtave, Nieuwmunster Zulte, Olsene, Machelen Zutendaal Zwalm, Beerlegem, Dikkele, Hundelgem, Meilegem, Munkzwalm, Nederzwalm-Hermelgem, Paulatem, Roborst, Rozebeke, Sint-Blasius-Boekel, Sint-Denijs-Boekel, Sint-Maria-Latem Zwevegem, Heestert, Moen, Otegem, Sint-Denijs Zwijndrecht, Burcht