Dj Prijs

 

Ontdek de prijs van een professionele dj voor uw feest

U zoekt de dj prijs, dj prijzen of een dj offerte? Tom Cosyns , de All Round Dj geeft u hier een idee wat het kost om een ervaren dj te boeken. Voor een vrijblijvende dj offerte kan je on steeds contacteren via 0495/21 45 83. Wij maken je graag een dj prijs of dj offerte voor u bedrijfsfeest, verjaardagsfeesttrouwfeestcommuniefeest of ander feest. U kan hier ook een andere dj’s boeken.U bent in Start » Services » Feesten » Dj prijs of dj kostprijs »

Dj prijs, prijzen, prijslijst voor uw trouwfeest, bedrijfsfeest

Wij maken een offerte op maat voor elke dans gelegenheid

Dj Tom Cosyns is een Allround dj met als Specialiteit : 70-80-90, Disco, Ambi, Foute Muziek, … Maar ook Electro, Groove, House, Disco Nouveau, R&B, Club, Dance, Vocal Trance, Retro House. Ragga, Hip Hop, Rap, ….

Dj Tom Cosyns te boeken met of zonder discobar.

€ 725 Draaien + Professionele klank en lichtinstallatie (zonder verplaatsingskost) 

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte

Elke dj opdracht is verschillend en de dj prijs is dan ook meestal anders. Contacteer me voor een prijs offerte voor uw trouwfeest, party, fuif, discotheek, swing of danscafe, foute party, disco party, galabal, after work … op 0495/21 45 83. Ik ben te boeken voor dj set van één uur, twee of drie uur of een volledige avond.

Let op als je een dj boekt ! Ga niet af op de prijs !

Een dj die uw feest komt draaien onder de prijs van 500 euro is te goedkoop en die heeft meestal ook geen ervaring. Voor een professionele dj, een ervaren dj moet je de gemiddelde prijs van 500 tot 700 euro betalen voor een feest. Bij ons zit in de afgesproken dj prijs alles inbegrepen : dj + discobar + verplaatsingskosten. Onze dj prijzenworden op voorhand afgesproken ! U komt niet voor bijkomende kosten te staan !


Enkele dj prijs voorbeelden :

Dj prijs voor het draaien van een feest, trouwfeest, verjaardagsfeest,  bedrijfsfeest : 625 €   Met discobar (vervoerskost niet inbegrepen)

U kan me steeds boeken voor uw trouwfeest, bedrijfsfeest of andere feesten ook op een plaats waar de geluidinstallatie aanwezig is. Daarvoor hanteren we andere prijzen. Contacteer me daarvoor vrijblijvend: 0495/ 21 45 83 . Ook voor de prijs voor een dj set of één volledige avond in een discotheek, danscafé, party, fuif, …


Let op als je een dj boekt ! Ga niet af op de prijs !Een dj die uw feest komt draaien onder de prijs van 300 euro is te goedkoop en die heeft meestal ook geen ervaring. Voor een professionele dj, een ervaren dj moet je de gemiddelde prijs van 400 euro betalen voor een feest. Bij ons zit in de afgesproken dj prijs alles inbegrepen : dj + discobar + verplaatsingskosten. Onze dj prijzenworden op voorhand afgesproken ! U komt niet voor bijkomende kosten te staan !Enkele dj prijs voorbeelden :Richt dj prijs voor het draaien van een trouwfeest, huwelijksfeest of bedrijfsfeest : 600 € – 700 € (met discobar)

Voorbeeld van de dj kostprijs voor een huwelijk in Oost Vlaanderen, in een straal van 30 km rond Ninove is 425 € (Alles inbegrepen)Dj richt prijs voor het draaien van een communifeest, lentefeest, verjaardagsfeest, jubileum … 500 € – 700 €  (met discobar)U kan me steeds boeken voor uw trouwfeest, bedrijfsfeest of andere feesten ook op een plaats waar de geluidinstallatie aanwezig is. Daarvoor hanteren we andere prijzen.Contacteer me daarvoor vrijblijvend: 0495/ 21 45 83 . Ook voor de prijs voor een dj set of één volledige avond in een discotheek, danscafé, party, fuif, …

Dj prijslijst van Dj Tom Cosyns om een idee te hebben wat het kost om een professionele dj te boeken voor uw feest, party fuif …Dj prijslijst voor alle party’s, fuiven, personeels en bedrijfsfeesten, verjaardag, evenement, afterwork party, singel party …Dj prijslijst, prijs voor dj – Te boeken met of zonder discobar !Mijn geluidsinstallatie bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8″ neodymium woofer en een 1″CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15″ neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten. meer infoMengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players in een Dj Flightcases Caymon- 2 LED DJ-Bar’s lichtset. 

Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio’s en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party’s. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – Palma Lebbeke – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – Kokorico Zomergem (Kings & Queens) …Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj’s zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé’s en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst … En heel wat ervaring als dj voor alle feesten, galabals, after work party’s, bedrijfsfeesten, fuiven, disco party’s, foute party’s en andere party’sNaast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

 
Dj prijzen of offerte
Dj prijs, Dj prijzen, – Dj kostprijs – Dj prijslijst – Dj huren – Dj inhuren – Dj prijslijst, Dj kostprijs. Wij maken een vaste dj prijs en bepalen vooraf wat het kost om een djin te huren. Bij ons geen extra’s , je boekt ons ofwel per uur, een set van 2 of 3 uur of een volledige avond aan de afgesproken dj prijs . U kan totaal vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zijn te boeken met of zonder discobar. Heb je geen installatie ter beschikking is het steeds mogelijk via ons een discobar huren: Een professionele muziek en lichtinstallatie voor uw feest. Dj Tom Cosyns boeken of inhuren voor uw trouwfeest, bedrijfsfeest, party, fuif, of andere feesten is kiezen voor een ervaren, professionele dj. De dj richtprijs voor het boeken van onze diensten ligt tussen de 200 en 450 euro per avond. Het is mogelijk een dj offerte of prijs aan te vragen voor het boeken van Dj Tom Cosyns via 0495/21 45 83 ofinfo@djtom.be
Google info : dj prijs – dj prijzen – dj offerte – dj richtprijs
Belangrijk :
Let goed op de prijs diegevraagd wordt voor uw feest.
Een DJ die uw feest komt draaien aan een spotprijs is een iemand die weinig of geen dj ervaring heeft, en bijgevolg weinig werk of aanvragen heeft voor het draaien van een feest .
Uiteraard moet je ook geen super groot bedrag of peper dure prijs gaan betalen, een overdreven dure prijs is geen enkele garantie voor het slagen van uw feest. 
Vraagt de DJ minder dan 300 Euro dan is dit zeer goedkoop, te goedkoop om degelijk te kunnen zijn. Als je bv een prijs moet betallen die rond de 400 Euro zal liggen dan is dit de juiste prijs. De prijs wordt in veel gevallen wel duurder naargelang de afstand die de DJ moet afleggen naar uw feest groter wordt.

Vermijd ook onaangename extra kosten en verzeker u ervan dat in de prijs werkelijk alles inbegrepen is (DJ + discobar + verlichting + verplaatsingskosten)


Om de juiste dj prijs te berekenen zijn een aantal belangrijke factoren die invloed hebben op de prijs.
Beschikt de feestzaal over een eigen muziekinstallatie die dj dj kan gebruiken of moet de dj zijn discobar meebrengen, vindt uw feest plaats dischtbij of op een vere afstand van de dj. Hoelang of hoeveel uren moet er gedraaid worden. Dat zijn een paar punten die de prijs of de dj offerte bepalen.
De klank en lichtinstallatie die de dj moet meebrengen heeft ook een invloed op de prijs. Ik beschik over een professionele discobar voor een feest tot ongeveer 300 personen. Voor party’s of fuiven kan je met licht en geluid zeer ver gaan. Een basisinstallatie licht en geluid wordt geplaatst en getest voor 200 euro bij ons.
Graag iets meer zoals bv moving heads, laser, scans … dat kan ook maar dat is bepalend voor de prijs.
Belangrijk is dat we altijd een volledige offerte maken met alles in, discobar, de uren draaien … Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. Er zitten geen addertjes onder het gras.