Dj voor Feest

Op zoek naar een DJ voor uw feest ? Heb je graag inspraak in de muziekkeuze op u feest? Zoek je een DJ die de platen draait dat u wenst en waar je zelfs een playlist mag opmaken ? Zoek dan niet verder. 

DJ Tom Cosyns is de geknipte dj voor alle feesten te boeken met of zonder discobar. Reeds 24 jaar succesvolle ervaring als Feest DJ. Een feestje organiseren is De Feest DJ contacteren.

Sinds 2017 is DJ Tom Cosyns Resident DJ bij Moose Bar Vlaanderen. Het Nationale Apres Ski fenomeen van Discotheek Versuz  dat loopt van begin november tot eind maart elk jaar. Tijdens de zomerperiode draait Tom in Ipenama Beach en Bloom

Specialiteit : 70-80-90, Disco, Ambi, Foute Muziek, Rock, Feest muziek. Maar ook De beste hits van het moment, Electro, Groove, Disco Nouveau, R&B, Retro House. …Feest dj Tom Cosyns – te boeken met of zonder discobar over volledig Vlaanderen!Tom Cosyns is een Professioneel Feest Dj met jarenlange ervaring in het draaien van feesten zoals prive feesten, trouw en huwelijksfeestenbedrijfsfeesten, personeels en klantenfeesten, afterworkparty’s, foute of discoparty’s … Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel.Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak !

 

Feest dj prijs

Wij werken steeds aan een all inclusive prijs (niet per uur)De Prijs voor het draaien van uw feest varieert tussen 400 en 600 Euro. Naargelang welke installatie u kiest en de verplaatsingskosten. In onze DJ prijs zit alles inbegrepen: verplaatsingskosten, opstellen en afbreken installatie, de klank en het licht, draaien van het feest van begin tot einde … Wij bieden u een feest met de beste geluidsapparatuur en lichtinstallatie voor een vast bedrag! We werken met de beste merken. Mijn geluidsinstallatie bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8″ neodymium woofer en een 1″CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15″ neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten. meer infoMengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players in een Dj Flightcases Caymon- 2 LED DJ-Bar’s lichtset. meer infoIndien de locatie over een eigen installatie beschikt kan je DJ Tom inhuren aan de prijs 400 euro (zonder verplaatsingskost)

Naast feest dj ook voor fuiven en party’s Feest DJ Tom Cosyns draait naast alle feesten ook de leukste party’s en fuiven. personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten …

Biografie

DJ voor feest – Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio’s en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party’s. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – Palma Lebbeke – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – Kokorico Zomergem (Kings & Queens) …Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around DJ’s zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé’s en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst …Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.Tom Cosyns 

Dj voor alle feestenVoor boeking en info 0495/21 45 83 of info@djtom.be


Feest dj nieuws

 
Prive Feest dj – dj voor prive feest : Boek je feest dj via djtom.be
Als u op zoek gaat naar een geschikte prive feest dj, hoeft u niet verder te zoeken. U kunt het heft in eigen handen nemen en niets meer aan het toeval overlaten. Als u de zoekopdracht intypt ‘dj voor feest of feesten’, ziet u door de bomen het bos niet meer. Tientallen djsites proberen u over te halen om hun diensten te boeken. Het is dan ook wel reden om van tevoren goed te onderzoeken welke dj voor u feest geschikt is. Bent u op zoek naar een professioneleAllround feest dj met ervaring? Dan zit je bij ons goed en eindigd je zoektocht hier !
Dj voor feest en feesten
Bij djtom.be krijgt de zoekterm ‘dj voor prive feest of prive feesten’ meteen een andere lading. Wij draaien de muziek die u wilt, uw smaak ! Zowel 70’s, 80’s, 90’s, ambi, rock, foute muziek, disco , commerciele dance, retro house, r&b … Al jaren brengt Dj Tom Cosyns de beste feest muziek op fuiven, party’s, feesten, swing en danscafé’s, discotheken ….
Tips voor het zoeken naar de geschikte prive feest dj
Het is niet alleen de locatie, feestzaal, flyers en affiches die van groot belang zijn ook het boeken van de gepaste dj voor uw feest is een zeer bepalende factor om de feest te laten slagen. In de meeste gevallen is de keuze van de feest dj het moeilijkst, omdat je de dj’s die je online vindt misschien nog nooit hebt horen draaien. Wat voor een feest organiseert u ? Een Knal feest een huwelijksfeest, trouwfeest, vrijgezellen feest, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest of een ander feest. Met de organisatie ervan komt er heel wat bij kijken.
Zal de prive feest dj de gepaste feest platen draaien? Past de dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang wat u wil of de feestende gasten? Is zowel de feest muziek als klank en licht die de dj bij heeft wel voldoende genoeg voor de groote van de zaal? Dat zijn vragen die je vooraf moet bespreken met de dj. De belangrijkste taak van een feest dj is het spelen van de juiste platen op het juiste moment. Een dj dient zich steeds aan te passen aan wat het feestend publiek wenst te horen. Als ervaren dj weet je wel meteen wat het publiek wenst. Wij helpen u graag de zoektocht naar een dj te vergemakkelijken en we komen wij u graag tegemoet in uw zoekopdracht ‘dj feest, dj voor feest, dj feesten. Contacteer daarom een professionele dj voor uw feest en samen maken we er één knalfuif van !

Wat is een feest?

 
Een prive feest is een samenkomst van een onbepaald aantal personen ter gelegenheid van een heugelijke gebeurtenis of een gedenkdag. De heugelijke gebeurtenis kan een huwelijkverjaardag of geboorte zijn. Een feest kan ook zonder directe aanleiding plaatsvinden. Feesten worden ook wel partijen genoemd, waarbij drank en voedsel tot ieders beschikking staan. Muziek kan, alsmede versiering, onderdeel zijn van een goed feest. Om het feestelijk karakter van de bijeenkomst te benadrukken kan men feestkleding en sieraden dragen, al dan niet in overeenstemming met de etiquette. Op kinderfeestjes kunnen ook ‘oud-Hollandse spelletjes’ gedaan worden, zoals koekhappen. De gedenkdag kan zowel een profane als religieuze gebeurtenis herdenken. Een feest in huiselijke kring wordt ook wel een fuif genoemd.
Geen dag zonder feest en dj
Tijdens een vakantie in Valle d’Aosta zal je beslist een feest kunnen bijwonen want er is elke dag wel iets te beleven. Daarenboven zijn sommige van die feesten zo indrukwekkend dat het de moeite loont om er speciaal naartoe te reizen. Dat Valle d’Aosta zoveel evenementen kan aanbieden komt door het feit dat oude tradities en gebruiken de eeuwen hebben overleefd. Veel valleien en bergdorpen zijn lang afgesloten geweest van de buitenwereld waardoor de jaarlijks terugkerende wereldlijke of godsdienstige feesten ook vandaag nog levendig zijn. Door het feit dat Valle d’Aosta geen grote regio is kun je vanuit je vakantieplaats makkelijk rijden naar een dorp of stad in feest
Feestcomplex Europa
De beste feesten op de beste locatie! Bij het organiseren van een feest komt veel kijken, maar wellicht één van de belangrijkste beslissingen is het kiezen van een geschikte locatie. Een feestzaal kan je feest maken of breken. Een locatie kies je met zorg. Het bepaalt in sterke mate de sfeer van de dag. Bespreek met ons de tafelschikking en de decoratie. Feesten is genieten en wat is er aangenamer dan met de glimlach op uw wenken bediend te worden door vakkundig personeel. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes en volgens schema verloopt. Vraag eventueel of je een kijkje mag komen nemen juist voor of tijdens een ander feest om je een idee te krijgen hoe alles in zijn werk gaat. Uw feest is een van de belangrijkste dagen uit uw leven. Daarom is de planning en uitvoering van een sfeest van groot belang. Wat zal de de culinaire invulling van uw feest worden en wie boekt u voor het amusement tijdens uw feest? Alles moet tot in de details geregeld worden voor deze fantastische dag. Een herkansing zal er hopelijk niet komen! Gelukkig helpen wij u aardig op weg. Alles voor uw feest wordt geregeld, u hoeft er alleen maar van te genieten.
Groot feest voor onafhankelijkheidsdag in Mexico
Tienduizenden mensen verzamelen zondag op het Zocaloplein in Mexico City om de verjaardag van hun onafhankelijkheidsstrijd te vieren. De mensen feesten met tequila, mariachimuziek en veel vuurwerk, en zelfs de gietende regen kan de pret niet bederven
10 tips voor een geslaagd feest – De Trouwfeest DJ
10 tips voor een geslaagd feest Het organiseren van een evenement is niet iets dat u er ‘zomaar even’ bij doet. Omdat het organiseren van feesten en evenementen voor velen geen dagelijkse kost is, is het handig om een houvast te hebben. Wij willen u langs alle suggesties leiden die u bij de organisatie van feesten of evenementen tegen kunt komen. Onderstaande 10 tips voor geslaagde feesten & evenementen krijgt u in elk geval van ons kado!