DJ Waerboom Brussel

DJ Waerboom gezocht?  DJ Tom Cosyns “De Trouwfeest DJ” is een veelgevraagde Dj bij Salons Waerboom te Groot Bijgaarden (Brussel). Je kan er terecht voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen e.a. feesten.

Een feestzaal huren voor uw bruiloft of feest. Ten eerste breng u goed op de hoogte van de prijzen onderling, deze kunnen nogal eens flink verschillen. Kijk of de zaal groot genoeg is voor het aantal gasten, maar ook zeker niet te groot. Kijk of er voldoende ruimte is voor de muziek.en is er voldoende parkeergelegenheid. Tot hoe laat mag u feesten? Mag u uw eigen inbreng inbrengen met de decoratie. Salons Waerboom is onze suggestie als feestlocatie in Brussel

DJ Waerboom boeken

Uw trouwfeest is de dag van uw leven en die moet perfect zijn: een prachtig kader, een succulent diner en een prima service, gevolgd door een spetterend feest. Daarvoor moet u in de Waerboom zijn. Zij zorgen voor een totaalconcept met Tom Cosyns DJ Waerboom als optie! U kiest de menu, u geeft het aantal gasten door en wij doen de rest: uw zaal zal klaar staan tot in de puntjes, de naamaanduiding vanop de parking tot aan de ingang, de tafel voor de cadeautjes, het krukje om even uit te rusten,… De timing wordt in het oog gehouden door de maître, zodat het dansfeest tijdig kan worden in gezet… en zo veel meer… Tom Cosyns DJ Waerboom laats zijn installatie in samenspraak met de zaal. Meestal rond de middag zodat alles klaar staat als jullie aankomen. Als DJ Waerboom draait hij in al de zalen.

De Waerboom biedt een ruim aanbod van verschillende moduleerbare zalen. Deze hebben telkens natuurlijk daglicht en uitzicht op het groen. Op de grondplannen zal u een capaciteit merken gaande van 20 tot over de 1000 personen.

Deze zalen staan voor ter beschikking en hier draait DJ Waerboom ook:
  • Bosch.
  • Breugel.
  • Memling.
  • Permeke.
  • Rubens.
  • Waerboomhof.

Bij een trouwfeest horen ook een DJ, bloemen fotograaf,…

Uiteraard bent u vrij om te kiezen met wie u wenst te werken, daarentegen kunnen zij u altijd één van onze partners zoals DJ Waerboom Tom Cosyns voorstellen. Zij kennen de zaal al en hierdoor wint u uiteraard tijd en zorgen!
Catering gebeurt steeds in house (geen externe cateraars toegelaten).

Wenst u zorgeloos te overnachten in de bruidssuite na de mooiste dag van uw leven? Boek hier de bruidssuite en geniet de volgende dag van een ontspannend ontbijt om na te keuvelen over uw feest.

Iedere woensdag en donderdagnamiddag en avond (enkel op afspraak) kan u bij u er terecht tussen 13 en 20 uur voor al uw vragen. Zij overlopen samen met u, hoe uw droomhuwelijk er moet uitzien en bespreken de mogelijkheden. Hun 30 jaar ervaring helpt uw trouwfeest te verheffen tot een onvergetelijke dag. U kan uiteraard nog steeds nog steeds beroep doen op een eigen sfeerarchitect of weddingplanner. Voor uw Dj Waerboom contacteer Tom Cosyns voor meer info

Huwelijksfeesten, jubilea, communie- en lentefeesten, babyborrels,…

Voor elke gelegenheid biedt Waerboom de geschikte formule. Elk feest wordt tot in de puntjes verzorgd. Een prachtige omgeving, warm onthaal, smakelijke gerechten en attente bediening zijn onze sterke troeven.

Wenst u iets te organiseren vanuit de bedrijfssfeer dan is Krekelhof eveneens de ideale partner. Incentives, productvoorstellingen, seminaries, personeelsfeesten,… elke gelegenheid is goed om samen te werken met Krekelhof.

Salons Waerboom is uw ideale partner voor feestgelegenheden van 50 tot 250 personen. Geïnteresseerd? Contacteer ons voor uw feest in stijl!

Dj Waerboom

Contacteer Tom Cosyns

DJ Warboom boeken voor uw feest? Bel 0495/21 45 83 of mail info@djtom.be. Wij draaien uw feest bij Salons Waerboom aan een vast bedrag van 750 euro (alles inbegrepen)

We beginnen te draaien vanaf het dessert tot einde van het feest

Jozef Mertensstraat 140 | 1702 Groot-Bijgaarden
Tel: +32 (0)2 463 15 00 | fax: +32 (0)2 463 10 30 | info@waerboom.com

 

van DJ Tom Cosyns in Salons Waerboom