DJ Prijs

DJ prijs van DJ Tom Cosyns op uw feest

Boek Tom Cosyns op uw trouwfeest, verjaardag, bedrijfsfeest, party, fuif, event…

€ 725 inclusief Professionele klank en lichtinstallatie (zonder vervoerkost)

In de DJ prijs  zit de verplaatsing niet inbegrepen. Binnen een straal van 20 km rond Ninove is er geen verplaatsingskost.

Vraag een offerte via mail info@djtom.be of ga  naar ons contactformulier

De DJ prijs voor het boeken van DJ Tom

De DJ prijs is bij veel dj’s berekend voor het draaien van ongeveer 5 uur. Ik werk anders, ik begin te draaien op een trouwfeest vanaf het dessert, meestal is dit rond 22u/22U30. Dan start ik met mijn DJ set en die loopt tot eind van het feest.

De DJ prijs is 725 euro (Professionele klank en lichtinstallatie, zie foto hieronder inbegrepen) De verplaatsingskost is niet inbegrepen.

 

ALL IN PRIJS VOOR JOUW FEEST

DJ Tom draait aan een vaste DJ Prijs, je weet steeds op voorhand wat je moet betalen. Onze klanten ontvangen steeds een duidelijke prijsofferte. In de prijsopmaak zit de klank en lichtinstallatie, transportkost, en draaien inbegrepen.

Tom is gespecialiseerd in: Disco, Foute muziek, Apres Ski, 70/80/90/00’s, Retro House, R&B, Latin, Comercieel, Top 50 … Bekijk ook eens: DJ verjaardagsfeest – DJ trouwfeest –

Een Allround dj boeken is geen eenvoudige taak. Als je zoekt via Google zal je veel dj’s terug vinden. Welke DJ is het meest geschikt voor het feest? Wat is de Dj prijs om de artiest te boeken? Bij ons kies je voor 30 jaar ervaring, zowel in discotheken, danscafe’s, fuiven, party’s en alle feesten. Wij zorgen steeds voor een prettige sfeer! Huur Tom in voor jou trouwfeest, verjaardag, bedrijfsfeest, disco party, foute party, apres ski party … Op ieder feest zorgt DJ Tom voor een volle dansvloer! Met als resultaat een sfeervol en gezellige avond om nooit meer te vergeten! Neem contact op voor meer informatie.

DJ prijs DJ prijs DJ prijs