DJ Jubileum

DJ Jubileum gezocht? Het ene koppel is 10 jaar getrouwd, het andere 25 jaar of zelfs 50 jaar. Het maakt allemaal niet uit want er voor elke huwelijksverjaardag kan er een feestje gebouw worden.

 

Wat is een DJ Jubileum?

Een DJ Jubileum zorgt voor de de muziek op een huwelijksverjaardag. Hij communiceert met de feestzaal of locatie en stemt de muziek af volgens jullie wensen en behoeften. Dus of jullie nu 5, 10, 12.5 of 25 jaar getrouwd zijn, de DJ Jubileum zorgt voor een top feest dat bij jullie past. Ook voor het draaien van een huwelijksverjaardag zit je goed bij Tom Cosyns!

Wanneer start je de zoektocht naar een jubileum DJ?

Ligt je datum, feestzaal en fotograafg vast? Dan in het tijd om de DJ te boeken. Start tijdig met je zoektocht naar een geschikte DJ voor jullie huwelijksverjaardag want de meeste ervaren DJ’s zijn snel geboekt. Het bespreken van de muziek op jullie feest is één van de belangrijkste to do’s op je checklist, dus begin ruim op tijd met zoeken naar je DJ Jubileum.

Kies zelf de muziek op jullie feest?

DJ Tom houdt met plezier rekening met wensen en muziekvoorkeuren. Bespreek op voorhand met Tom wat belangrijk is voor jullie: van welke muziek jullie houden en welke nummers of bepaalde muziekgengres jullie niet graag horen. Jullie mogen trouwens een lijst maken met nummers die jullie zeker willen horen tijdens het dansfeest. DJ Tom houdt altijd rekening met de behoeften van de klant, én die van jullie gasten.

Hoe gaan we tewerk?

We bouwen rustig de sfeer op met passende achtergrondmuziek en uiteraard tot aan de openingsdans die jullie uiteraard zelf mogen kiezen.
Daarna draaien wij muziek voor iedereen. Verzoekjes mogen zeker aangevraagd woorden. Bij een huwelijksverjaardag zijn er vaak grote verschillen in leeftijd van de gasten. Daarom is het belangrijk dat wij wat de muzeik betreft hier ook rekening mee houden. De 60/70/80’s zijn gliefd alsook de Rock ’n Roll, twist een mooie slow … Maar ook de nieuwste Top 50 hits zullen wij zeker draaien. Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak.

Contact

Voor meer info of een offerte mail: info@djtom.be, bel 0495/21 45 83 of ga naar ons contactformulier.

dj jubileum

 

Wat is een Jubileum

Een jubileum is een feestelijke herdenking van een gebeurtenis, zoals bij ons bijvoorbeeld een huwelijk.

Bij veel bedrijven wordt aan iemand die 25 jaar in dienst is een feest aangeboden. Een tweede ambtsjubileum wordt gevierd als men 40 jaar in dienst is. Door de invoering van de VUT en het brugpensioen en de grotere wisseling van banen komen deze feesten nog maar weinig voor. Niet alleen vieren de bedrijven het jubileum van medewerkers, maar ook dat van de organisatie zelf. Het is niet ongewoon dat bedrijven al vele tientallen of zelfs honderden jaren bestaan. Vaak viert zo’n bedrijf het lange bestaan met een jubileumboek.

 

Bekijk ook eens: DJ trouwfeestDJ bedrijfsfeestDJ verjaardagsfeest