DJ Verjaardagsfeest

DJ verjaardagsfeest nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. DJ Tom Cosyns is een Professioneel Entertainment Specialist met 30 jaar ervaring. Hij draait de muziek die u wenst op uw verjaardagsfeest.

DJ Verjaardagsfeest inhuren

Wilt u een Dj verjaardagsfeest inhuren die jullie favoriete muziek zal draaien? Dan moet je absoluut voor DJ Tom gaan. Iedereen mag zelf de muziek kiezen op zijn verjaardagsfeest, de jarige mag zelfs een lijstje maken met platen dat Dj Tom zeker moet draaien. Dj Tom is de geknipte Dj voor uw verjaardagsfeest hij draait over in Vlaanderen o.a in Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Antwerpen, Brabant, Vlaams Brabvant, zelf tot in Limburg. Ongeacht welk verjaardagsfeest u viert. 16, 18, 20, 30, 40, of 60. Tom maakt van elk feest een knallende avond. Door zijn jarenlange succesvolle ervaring, zowel in het draaien van feesten, party’s, fuiven, dans en swing cafe’s als het draaien in discotheken is Dj Tom de Allround dj die u zoekt! Hij beschikt over alle muziekstijlen voor jong en oud en mixt de platen feilloos in elkaar. Wenst je een dj om uw verjaardag te laten knallen? Contacteer dan Dj Tom een entertainment specialist voor uw verjaardagsfeest. Je kan de Dj voor uw verjaardagsfeest boeken met of zonder installatie.

Altijd reden tot een feestje …

Ben je weldra jarig dan is er natuurlijk reden voor een groot verjaardagsfeest… en wat is een feest zonder goede muziek?
Of je nu 18, 30, 40, 50 of 65 wordt, DJ Tom Cosyns maakt er samen met jou en je gasten een onvergetelijke verjaardag van!

Wil je : 70-80-90, Disco, Ambi, Foute Muziek, Stubru The Maxx, De beste commerciele hits van vandaag, Foute muziek, Apres Ski, Electro, Groove, Disco Nouveau, R&B, Retro House… Alles is bespreekbaar!

Over DJ Tom Cosyns


Tom is een rasechte Entertainer ! Reeds 30 jaar ervaring in het draaien van verjaardagsfeesten, verjaardagsfuiven en andere feesten … Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak! Lees meer over DJ Tom

 DJ verjaardagsfeest

Boek met of zonder installatie

Tom verzorgd jullie feest met een Professionele klank en lichtinstallatie. Een led verlichte dj booth, heel wat led effecten, een sublieme klank en de Muziek van Tom zorgen ervoor dat jou verjaardasfseest een onvergetelijke avond zal worden. Beschikt de zaal of locatie over een eigen installatie dan is het mogelijk om Tom te huren als DJ verjaardagsfeest zonder installatie.

Contact

Tom als DJ verjaardagsfeest inhuren? Voor meer info of een offerte bel 0495/21 45 83, mail: info@djtom.be of ga naar ons contactformulier.

 

Sinds 2017 is DJ Tom Cosyns Resident DJ bij Moose Bar Vlaanderen. Het Nationale Apres Ski fenomeen van Discotheek Versuz .

 

 

Bekijk ook eens : DJ bedrijfsfeest