Home Section 4

Allround DJ

Dj Tom is een Professioneel DJ sinds 1988, meer dan 30 jaar ervaring in het draaien van feesten, fuiven, party’s en heel wat residenties in verschillende top discotheken en danscafé’s in Vlaanderen. Tom is zaakvoerder van De Trouwfeest Dj ” een concept gespecialiseerd in het draaien van trouwfeesten en trouwfuiven met of zonder discobar. Allround DJ Tom draait niet wat hij leuk vindt, maar wat jullie leuk vinden.

Hij draait elk feest op maat van de klant. Kortom, bent u opzoek naar een allround DJ voor uw trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardag of ander feest? Zoek niet verder want dit is de Allround DJ die u zoekt.

Dj Tom Cosyns is een “Stijlvol & Professioneel Dj”. Jarenlange ervaring als Dj. Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak!

Een All Round Dj gezocht? Dan is Tom Cosyns de Dj die u zoekt ! Met zijn muziek kennis, know how en persoonlijke aanpak zorgt hij er voor dat elk feest een geslaagd feest wordt. Een feest waar uw gasten het nog lang over zullen hebben. Tom draait jullie feest op maat en houdt steeds rekening met uw wensen.

 

All in prijs voor jouw feest

DJ Tom draait aan een vast bedrag, je weet steeds op voorhand wat je moet betalen. Onze klanten ontvangen steeds een duidelijke prijsofferte. In de prijsopmaak zit de klank en lichtinstallatie, transportkost, en draaien inbegrepen.

Tom is gespecialiseerd in: Disco, Foute muziek, Apres Ski, 70/80/90/00’s, Retro House, R&B, Latin, Comercieel, Top 50 … Bekijk ook eens: DJ verjaardagsfeest DJ trouwfeest

Een Allround dj boeken is geen eenvoudige taak. Als je zoekt via Google zal je veel dj’s terug vinden. Welke DJ is het meest geschikt voor het feest? Bij ons kies je voor 30 jaar ervaring, zowel in discotheken, danscafe’s, fuiven, party’s en alle feesten. Wij zorgen steeds voor een prettige sfeer! Huur Tom in voor jou trouwfeest, verjaardag, bedrijfsfeest, disco party, foute party, apres ski party … Op ieder feest zorgt DJ Tom voor een volle dansvloer! Met als resultaat een sfeervol en gezellige avond om nooit meer te vergeten! Neem contact op voor meer informatie.

Resident DJ Ipanema

DJ Tom Cosyns is Resident DJ van Ipanema Hasselt en Herentlas. Ipanema de coolste pop-up summerclub te Hasselt, in en naast de patio van de Versuz. Een zomers decor – mét pool – voor je verjaardagsfeest, een apéro of een avondje loungen. In 2022 ook in Herentals. Open elke woensdag, donderdag, vrijdag zaterdag en zondag vanaf 14 u. Leven is leven, en dat zal je op vrijdag geweten hebben!  

Zalige zomerse muziek, aangevuld met live sax, drums… en tonnen plezier natuurlijk!  Op Ipanema Live valt er altijd wel iets te beleven!  Een bruisende vibe, een bruisende cocktail,…  Alles bruist op Ipanema, behalve ons zwembad (gelukkig maar!)

Kom genieten van zalige zomerse muziek, lekkere food & drinks en de hele namiddag en avond fun in the sun!

 

 

MOOSE BAR XXL SPORTPALEIS ANTWERPEN

DJ Tom Cosyns draaide op de grooste Apres Ski Party van Europa.

Zowel vrijdag 7 als zaterdag 8 februari was het Sportpaleis opnieuw één bruisende après-skistube waar o.a. de populaire MOOSE Bar-dj’s de muziek verzorgen en optredens aankondigen van grote nationale en internationale artiesten. Bij de eerste editie waren Willy Sommers, De Romeo’s, DJ Paul Elstak en onze Anton aus Tirol-vriend DJ Ötzi weergaloos en die muzikale line-up wordt doorgetrokken de komende editie.

In 2020 hangt de après-skisfeer uit de Oostenrijkse bergen of de Franse Alpen niet één, maar twee dagen in het Sportpaleis, dat opnieuw wordt omgebouwd tot één grote skihut, inclusief een verrassend en spraakmakend decor. Er wordt nog steeds gesproken over de skiliften, 3 centrale bars op het middenplein, goed voor 150 lopende meter toog, de halve liters bier en bijbehorende schnaps, obers gekleed in authentieke lederhosen, Dirndls en Heidi-in-Tirol jurkjes,… maar het wordt nog straffer, zotter en spectaculairder. Kortom, 2 avonden die je niet kan en mag missen, anders mis je dé party van het jaar in het Sportpaleis.

Op Tomorrowland zat de MOOSE Bar constant afgeladen. Een bewijs dat het concept – de après-ski-sfeer uit de bergen halen – erg veel aanhang heeft. De eerste editie van MOOSE Bar XXL, vorig jaar in het Sportpaleis, was meteen uitverkocht, en dus kon een vervolg niet uitblijven. In 2020 worden feestgangers zelfs op twee avonden plezier getrakteerd. Naast De Moose Bar Resident Dj’s zijn er ook optredens van Christoff, Bart Kaell, Cascada, Kobe & Viktor, Lorenz Büffel, Tobbe, De Alpenzusjes, Het Feestteam …

Tom Cosyns draait in 2022 2 weekends op Tomorrowland

in 2019 draaide Tom Cosyns voor de eerste keer 1 weekend op Tomorroland. In 2020 en 2021 wegens Corona jammer genoeg digitaal. Er zijn veel oude getrouwen op de affiche van Tomorrowland 2022 David Guetta, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike en Dimitri’s vrouw MATTN. In 2019 trad die laatste nog op met Paris Hilton, maar de hotelerfgename komt dit jaar terug voor een eigen show. Ook Eric Prydz keert terug met zijn spectaculaire hologrammenshow ‘Holosphere’.

Elk jaar programmeert Tomorrowland ook enkele niet-dance-acts, en dit jaar lijkt het festival duidelijk in te zetten op Nederlandse hiphop. Zowel De Jeugd Van Tegenwoordig, Jebroer, Snelle en The Opposites wisten een plekje te versieren op de affiche, maar van Belgisch hiphoptalent lijkt geen sprake. Toch mogen onze landgenoten niet klagen, want ze zijn alomtegenwoordig. Onder meer Netsky, Discobaar a Moeder, 2ManyDJ’s, Murdock en Peter Luts , Laurent Werry, Tom Cosyns en vele andere  komen het mooie weer maken in De Schorre.

Tom draait ook op CaBal 19 maart 2022 in Merelbeke, Festiloco op 9 juli 2022 in Ninove … 

Fragmenten van Tom Cosyns @ work 

<
 
<
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
  >
  >
  <
 
 
 

Wedding party met indicatie van Violinvasion Bavo Meeus

 


 

 

Voor meer info of een offerte bel: +32 495/21 45 83 of mail: info@djtom.be