DJ Communiefeest

Dj Communiefeest gezocht? Tom Cosyns is de gekipte Dj voor het draaien van uw communie of lentefeest. Hij is een professionele DJ in te huren voor een comuniefeest, lentefeestfamiliefeest of babyborrel met of zonder installatie.

DJ Communiefeest inhuren

Doet u kind weldra zijn eerste communie of heilige comunie ? Ben je begonnen met de organisatie van het communiefeest of lentefeest? Dan heb je meestal ook een dj nodig!

Zoek niet verder en contacteer Tom Cosyns. De Feest Dj voor alle feesten met meer dan 20 jaar ervaring. Wij maken van elk communie of lentefeest een geslaagd feest !

Ons muziek aanbod is Allround en bespreekbaar : De beste commerciele hits van vandaag, top 50, R&B, 70’s-80’s-90’s, Disco, Ambi, Foute Muziek… .

Alles is bespreekbaar.

Allround Dj Tom Cosyns – Stijlvol & Professioneel Dj. Reeds 30 jaar ervaring in het draaien van feesten zoals o.a. trouw en huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten,communiefeesten, lentefeesten, … Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd! We hebben een breede waaier van muziek, en we kijken naar het publiek en spelen hun smaak !

Het ogenblik is aangebroken dat communicanten hun Dj vastleggen voor hun communie of lentefeest. Intussen hebben en heel wat mensen Tom Cosyns als dj geboekt voor hun communie of lentefeest in 2019.

Gouden Tip: Stel het niet uit om je Dj vast te leggen, naast de feestzaal is de Dj één van de belangrijkste zaken om snel vast te leggen, want populaire en ervaren Dj’s zijn snel geboekt

Sinds 2017 is DJ Tom Cosyns Resident DJ bij Moose Bar Vlaanderen. Het Nationale Apres Ski fenomeen van Discotheek Versuz  dat loopt van begin november tot eind maart elk jaar. Tijdens de zomerperiode draait Tom in Ipenama Beach en Bloom

Communiefeest – Lentefeest DJ Biografie

De Feest Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio’s en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party’s. In 1987 starte hij ook in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – Palma Lebbeke – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – The Lord Schepdaal – The Temple Destelbergen – Kokorico Zomergem (Kings & Queens) …

Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar Allround dj’s zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & swingcafe’s en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst, Dino’s Knokke, Yssis Knokke … Alsook draait Tom zeer regelmatig communiefeesten, lentefeesten, familiefeesten, babyborrels, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, trouwfeesten en andere feesten met zijn discobar.

Naast All Round ligt Dj Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken.

Dj communiefeest – Dj boeken voor lentefeest

Onze Luxe Discobar is een streling voor het oog. Een led verlichte dj booth met bijhorende led effecten. Het geluid bestaat uit een professioneel klanksysteem van HK Audio met 5 presets. Twee sattelieten met een 8″ neodymium woofer en een 1″CD hoorn. 700-watt RMS digitale versterker voor de 15″ neodymiumsubwoofer. 2x 250-watt RMS digitale versterker voor de satellieten.

Mengtafel Pioneer DJM700K- 2 Pioneer CDJ-850 cd players in een Dj Flightcases Caymon. 2 LED DJ-Bar’s lichtset, led spiegelbol, lounge laser, led apollo effect en 2 led tubes

Zoek dj voor uw communie of lentefeest via Djtom.be

Als u op zoek gaat naar een geschikte dj, hoeft u niet verder te zoeken. U kunt het heft in eigen handen nemen en niets meer aan het toeval overlaten. Als u de zoekopdracht intypt ‘dj communie/lente feest – dj boeken voor communie/lente feest’, ziet u door de bomen het bos niet meer. Tientallen djsites proberen u over te halen om hun diensten te boeken. Het is dan ook wel reden om van tevoren goed te onderzoeken welke dj voor u geschikt is. Bent u op zoek naar een professionele Allround dj met ervaring? Dan zit je bij ons goed en eindigd je zoektocht hier !

Dj voor familefeest, communiefeest, lentefeest of babyborrel

Niet alleen de gepaste lokatie of zaal vinden is van groot belang bij de organisatie van een communiefeest, ook het boeken van de gepaste feest dj is een belangrijke factor om tot een geslaagd communiefeest of lentefeest te komen. Bespreek met de dj vooraf enkele belangrijke punten: zijn er speeches, welke muziek moet er gedraait worden, maak eventueel een draaiboek van het feest.

Dj communiefeest muziek

Bij Djtom.be krijgt de zoekterm ‘dj voor communiefeest, lentefeest, babyborrel of familiefeest’ meteen een andere lading. Wij draaien de muziek die u wilt, uw smaak ! Zowel 70’s, 80’s, 90’s, ambi, rock, foute muziek, disco … Al jaren brengt Dj Tom Cosyns de beste party muziek op feesten, swing en danscafé’s, discotheken ….

Misschien stelt u zich wel de vraag ? Zal hij de gepaste muziek draaien? Zal de dj zijn muziekkeuze aanpassen naargelang het aanwezige publiek? Is de klank en lichtinstallatie wel voldoende voor de grootte van de zaal ?… Bij ons mag je op je beide oren slapen. Want de belangrijkste taak van een professionele dj is het inspelen op wat de gasten willen, trouwens een dj dient zich steeds aan te passen aan wat de gasten willen horen. Als ervaren dj heb je dit meestal snel door. Ook bij een communiefeest komt het er op neer om alle muziekgenres mee te hebben want er zijn zowel jongere mensen als oudere. Contacteer een professionele dj voor uw bedrijfsfeest – Tom Cosyns

Heilige Communie

Communie betekent gemeenschap met lichaam en bloed van Jezus Christus in de vorm van brood en wijn. Het woord communie is afgeleid van het Latijnse woord communio, dat “gemeenschap” betekent.

Eerste Communie

De Eerste Heilige Communie is in sommige stromingen van het Christendom de feestelijke gelegenheid dat iemand voor het eerst nadert tot de Eucharistie. De eerste communie maakt deel uit van de initiatiesacramenten (Doopsel, Eerst communie en Vormsel) en dient voorafgegaan te worden van de eerste biecht.

Plechtige communie

De kienders die in ’t zesde stuudjoar zitten doen under Plechtige Communie, ook wel Illig Vormsel genoemd. Binst de Plechtige Communie wordt de ernieuwinge van de doopgelofte gedoan.

Wilt u een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, receptie, personeelsfeest, familiefeest, communiefeest, verjaardagsfeest of ander feest aan het voorbereiden ? Dan kan u beroep doen op een professionele dj die aan uw wensen voldoet? Contacteer ons voor meer info we informeren u graag omtrent de mogelijkheden en prijs.

De dj voor uw communiefeest, lentefeest, babyborrel of familiefeest in De dj voor uw trouwfeest of huwelijksfeest in o.a. Aalst, Aalter, Assenede, Berlare, Brakel, Deinze, Denderleeuw, Dendermonde, De Pinte, Destelbergen, Eeklo, Erpe-Mere, Evergem, Gavere, Gent, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Horebeke, Knesselare, Kruishoutem, Laarne, Lebbeke, Lede, Lierde, Lochristi, Maarkedal, Melle, Merelbeke, Moerbeke,Nazareth, Nazareth, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Ronse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Laureins, Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, Stekene, Temse,Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Zele,Aaigem , Appesl, Appelterre-Eichem, Asper, Baaigem, Baardegem, Balegem, Bavegem, Bevere, Denderhoutem, Denderwindeke, Dikkele, Dikkelvenne, Edelare,Elene , Elst, Ename, Erembodegem, Etikhove, Gijzenzele, Goeferdinge, Grotenberge,Hillegem, Idegem, Kwaremont, Landskouter, Lieferinge, Lierde, Maarkedal, Meerbeke, Michelbeke, Moorsel, Moortsele, Nederboelare, Nederbrakel, Nederename, Nederhasselt, Neigem,Nieuwenhove,Onkerzele, Okegem, Opbrakel, Overboelare, Outer, Overmere, Parike, Pollare,Petegem-aan-de-Schelde, Petegem-aan-de-Leie,Paulatem, Ressegem, Ruien, Scheldewindeke, Schendelbeke, Schorisse, Semmerzake, Sint-Antelinks,Sint-Denijs-Boekel, Sint-Goriks-Oudenhove, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens-Lierde, Smeerebbe-VloerzegemSteenhuize-Wijnhuize, Vurste, Voorde, Volkegem, Waarbeke, Welden,Wetteren, Wichelen, Wortegem-Petegem, Woubrechtegem, Zarlardinge, Zegelsem, Zwalm, Zevergem, Zomergem, West Vlaanderen, Oost Vlaanderen, Brabant, Vlaams Brabant, Antwerpen, Limburg, Knokke, Brugge