DJ Foute Party – Fuif

Foute Party Dj Tom Cosyns is te boeken voor elke foute party of fuif met of zonder discobar.

Foute party Dj Tom Cosyns is een “Stijlvol & Professioneel Dj“. Reeds 24 jaar ervaring als Feest en Fuif Dj. Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!!

Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak ! Een Foute party Dj gezocht? Tom Cosyns is de Foute fuif Dj die u zoekt ! Met zijn foute muziek kennis en know how zorgt hij er voor dat elke foute party een geslaagde foutefuif wordt. Foute Dj Tom Cosyns is een ervaren Dj die zijn strepen verdiende zowel in discothekendans en swingcafe’s maar ook al meer dan 20 jaar succesvol feesten draait voor een zowel een jong als ouder publiek.

Foute Party Dj Tom Cosyns was jaren Resident Dj in de legendarische Discotheek The Lord in Schepdaal,The Temple in Deslbergen, Empire Diest, De Witte Hoeve Herzele … 

Iedereen kan terecht bij Dj Tom Cosyns !Hij is te boeken voor elke foute party voor discotheken, dans en swingcafe’s, feest, fuif of party. Alsook voor disco party’s

De Party top 1000 van Joe Fm | De beste party nummers – Foute platen voor een Faute Party. Bekijk de lijst

Tom Cosyns tijdens Moose Bar XXL in het  Sportpaleis 

Foute muziek, You love it or you hate it.

Wij behoren tot de eerste categorie! Danzij Sven Ornelis werd het genre foute muziek jaren geleden gelanceerd. Begin je werkdag goed fout! Het FOUTE uur is al lang een feit op Qmusic. De Foute Party’s zijn een echte hype geworden in Vlaanderen. Bij de organisatie van een Foute Party heb je ook een foute dj nodig. Tom Cosyns is de juiste man voor het draaien van jullie foute party. Hij draaide al meer dan 100 foute party’s in Vlaanderen. Alle meezingers die je stiekem goed vindt, draaien we tijdens de foute fuif. Wat dacht je van Frans Bauer? Of Elvis? En de Vengaboys of X-Session? Tijdens de foute party kan je uit volle borst meezingen op de foute deuntjes van Dj Tom!

Tags : foute party, foute muziek, dj foute party, dj foute muziek, foute dj, foute dj boeken, dj foute party boeken, dj foute party oost vlaanderen, dj foute party west vlaanderen, dj foute party antwerpen, dj foute party vlaams brabant, dj foute party gent, dj foute party brugge, dj foute party aalst

Sinds 2017 is DJ Tom Cosyns Resident DJ bij Moose Bar Vlaanderen. Het Nationale Apres Ski fenomeen van Discotheek Versuz  dat loopt van begin november tot eind maart elk jaar. Tijdens de zomerperiode draait Tom in Ipenama Beach en Bloom

Sfeerbeelden Foute Party met Dj Tom Cosyns

 

 

DJ Foute Party - Fuif

Bekijk ook eens: DJ verjaardagsfeest

 


 

Faute uur komt uit Nederland

Het Foute Uur is een radioprogramma van het Nederlandse radiostation Q-music. Centraal in dit programma staan zogenaamde ‘meezingers’ van artiesten als ABBA, Boney M, George Baker en Luv’. Twee mensen kiezen elk een half uur “foute muziek” uit via website van de radiostations. Het Foute Uur is al sinds de start op 1 september 2005 te horen tussen 9 en 10 uur. Het programma heeft wel verschillende presentatoren gehad, te weten: Jeroen van Inkel van 1 september 2005 tot 29 februari 2008: Gijs Staverman van 3 maart 2008 tot 29 oktober 2010 Jeroen Kijk in de Vegte van 1 november 2010 tot 6 april 2012 (in de zomer al een paar weken als invaller) Mattie Valk en Wietze de Jager sinds 10 april 2012 In 2012 werd Het Foute Uur genomineerd voor De Gouden RadioRing. Ter promotie zond Q-music 28 uur lang Het Foute Uur uit.

Q-music Vlaanderen is in 2001 ooit begonnen met Het Foute Uur.

Foute Party

Een foute party is allemaal foute muziek, wie naar een foute party gaat verkleed zich ook het best. Hoe fouter je kleding hoe beter, want mensen in gewone kledij zie je niet op een foute avond. Wat draag je het best : Kleren die je zeker nooit zou aandoen op een gewoon feest. Een glitterend joggingpak, beenwarmers, zweetbandjes… zolang het maar opvallend is. Totaal verkeerde schoenen onder een jurk of hele hoge hakken onder een onnozele broek. Eigenlijk kan je er niet mee verkeerd doen, als ’t maar onnozel is.

Foute (muziekgenre)

Een échte definitie voor foute muziek is er niet echt, maar over het algemeen wordt foute muziek gezien als liedjes (meestal pop) die in het verleden enorm populair waren, maar naar de huidige muziekstandaard ouderwets, belachelijk of hilarisch worden beschouwd. Maar de grote “catch” van foute muziek is dat bijna iedereen het nog steeds toffe nummers vindt als ze ineens op fuiven worden gedraaid. Foute muziek zijn feestnummers die iedereen meezingt. De meeste foute platen draait een DJ ook op een standaard trouwfeest. Eigenlijk is een trouwfeest ook wel een fout feest.

DJ Foute Party - Fuif

25 foute songs die van elk tuinfeest een succes maken

Vergeet Coldplay, U2 en MGMT. Laat die cd van dEUS of The Prodigy zitten. Deze 25 nummers brengen de gasten op elk zomers feestje onmiddellijk in de juiste sfeer.

1. Bellini – Samba de Janeiro Een gigantische hit in de zomer van 1997. Nog altijd een topper qua zomerse sound.

2. Kaoma – Lambada Het limonademerk Orangina gebruikte de Braziliaanse melodie en dito dans in zijn reclamespot, een zomerhit was geboren.

3. Los del Rio – Macarena Onvergetelijk is de choreografie waarbij je je handen uitstrekt, de palmen draait, achtereenvolgens je schouders, achterhoofd, heup en achterwerk aanraakt en tot slot met je kont schudt.

4. Holiday Rap – MC Miker G & DJ Sven Een gouwe ouwe uit 1987. Een deuntje dat je de hele dag niet meer uit je hoofd krijgt, maar vooral danspasjes en outfits die voor eeuwig in je netvlies gebrand zitten.

5. Las Ketchup – Ketchup Song Nog eentje met een onvergetelijke choreografie. Alleen is het hier nog een pak moeilijker. Het ideale nummer om de vrouwen aan het lachen te krijgen, want mannen bakken er meestal niets van.

6. Wes – Alane Zing dit nummer vooral niet mee als u in Kameroen op vakantie bent. De tekst van het liedje is geschreven in het Kameroense Bentoe. De titel Alane betekent Neem me.

7. Sabrina – Boys De Italiaanse schoonheidskoningin Sabrina scoorde mede door de ondeugende clip, waarin Sabrina’s bikini net niet afzakte, een enorme hit. Het nummer werd in sommige landen verbannen van het televisiescherm. Maar gelukkig is er Youtube.

8. O-Zone – Dragostea din tei Monsterhit van een Roemeense boysband. Het nummer bevat twee oorwurmen, Ma-ia hi, ma-ia huu, ma-ia hoo, ma-ia haha en Nu-mã, nu-mã iei

9. Mory Kanté – ‘Yéké Yéké’ Kandidaat in de categorie ‘meest banale titel’, maar hoor de openingsnoten en de sangria sluipt onder de hersenpan. In de westerse wereld staat Mory Kanté (59 inmiddels) geboekstaafd als eendagsvlieg, in Guinee en Mali denken ze daar anders over.

10. T-Spoon – Sex on the beach Een poepsimpele tekst en wat zomerse klanken. En Sex on the beach daar heeft iedereen toch al van gedroomd?

11. Sailor – La cumbia Sailor scoorde in 1991 een gigantische hit met dit nummer. ‘Laten we de Cumbia dansen, want het is opwindend’. Eéntje voor als de kinderen gaan slapen zijn dus.

12. Gipsy Kings – Baila Me Twee families uitgeweken Spanjaarden die samen flamenco-pop maken. Het nummer was in de zomer van 1991 niet van de radio te branden.

13. Lou Bega – Mambo No. 5 De zomerhit van 1999. Haalde zowat overal ter wereld de hoogste notering in de hitlijsten. Op trouwfeesten steevast één van die nummer waarop zatte nonkels de stropdas uitspelen en hun interpretatie van de mambo ten berde brengen.

14. Righeira – Vamos a la playa Een klassieker van de broers Righeira. Italianen die in het Spaans zingen. En die op de koop toe tegen hun horloge praten. Niet te verwarren met Vamos a la discoteca van enkele jaren geleden.

15. Inner Circle – Sweat (A La La La Long) Jamaica heeft meer te bieden dan Bob Marley. Inner Circle scoorde met met Rock with you en Games people play twee bescheiden hitjes. Maar met Sweat zongen ze zichzelf de popgeschiedenis in.

16. Crystal Waters – Gypsy Woman Een Pulitzer voor het refrein La la dee la da da zat er niet in, maar Gypsy Woman is wel één van die nummers die zich in het collectieve geheugen hebben genesteld.

17. Los Lobos – La Bamba Scoren op de kap van een ander. Dat deed Los Lobos met deze remake van het nummer van Ritchie Valens voor de film La Bamba. Op Chirofuiven nog altijd één van de nummers waarmee de dj de dansvloer moeiteloos vol krijgt. Om hem nadien opnieuw zienn leeg te lopen omdat iedereen buiten de fuifzaal verder tongen gaat draaien.

18. Big Mountain – Baby I Love Your Way Een remake van een nummer van Peter Frampton voor de film Reality Bites. Een originaliteitsprijs zal dit nummer niet winnen, maar goed gezind maakt het ons wel.

19. Juanes – La Camisa Negra God behoede ons dat iemand in het Nederlands gaat zingen over een zwart hemd, maar in het Spaans klinkt het onmiddellijk zomers. Enfin, zomers genoeg na enkele glazen sangria.

20. Tarkan – Simarik De Turkse Elvis zingt van Kiss Kiss. Het nummer werd nadien ook in het Engels ingezongen door Holly valance.

21. Barry Manilow – Copacabana Her name was Lola, She was a showgirl. De klassieke openingsregels van deze zomerhit uit ’78, die je nog steeds in foute bars en vakantieoorden tegenkomt. Heeft overigens niets te maken met het beroemde strand in Rio, wel met een nachtclub in New York

22. Michel Delpech – Pour Un Flirt Een Fransman in de Britse hitparade? Michel Delpech kreeg het voor mekaar met dit luchtige nummertje.

23. Samantha – Eviva España Zelfs in eigen land wordt de Spaanse zon vol overtuiging gezongen. ,,Ik hou van dansen en muziek …”

24. Zangeres Zonder Naam – Mexico Een Nederlandse die zingt over Mexico. Dat hebben we sinds de testmatchen voor de Mundial 1986 tussen België en Nederland niet meer meegemaakt.

25. Frans Bauer – Heb Je Even Voor Mij Frans Bauer kampeert al jaren in de top van De Foute 128 van Q-Music. Ook dit lijstje kon de Nederlandse schlagerzanger dus niet ontbreken.

Foute party fuif Nieuws


Foute Dj Te boeken met of zonder discobar voor elke Foute Party ! Dj Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio’s en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party’s. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – Palma Lebbeke – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – Kokorico Zomergem (Kings & Queens) …Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar all around dj’s zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Dj/entertainer met een vlotte babbel .

Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé’s en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst …Tom Cosyns ontpopte zich door de jaren geen als een geknipte Foute Dj en draait de beste foute platen uit de 70’s-80’s-90’s en nilies vlekkeloos na elkaar. Hij is te boeken voor een dj set van 1u, 2u, 3u of een volledige avond in discotheken, dans en swingcafe’s, foute party’s, een foute fuif …

Een keer per jaar presenteert het mafste radioduo van het land Deckers & Ornelis de mafste hitlijst van het land, meer bepaalde de ‘Foute 128’. Deuntjes, die iedereen aan de éne kant verafschuwt, maar aan de andere kant ook bejubelt tijdens één of ander trouwfeest van de suikernonkel met z’n jongste groen blaadje.Eén keer op een jaar is het toegestaan om foute muziek waanzinnig leuk te vinden. Maar wat is foute muziek eigenlijk? Muziek waarbij je spontaan op het dashboard van je wagen begint te tokkelen omdat je het onmiddellijk mee neuriet.Het begrip foute muziek is voor iedereen wat anders. Tenslotte zijn op de CD alleen maar waanzinnig bekende nummers te beluisteren. Weerspiegelt de smaak van het publiek zich niet in het verkochte aantal singles? Wat fout of goed is, is een eindeloze discussie tussen muziekliefhebbers die nooit maar ook nooit zal stoppen.

Na het grote succes van de ‘Foute CD Volume 3’ (liefst 25.000 verkochte exemplaren) is er naar jaarlijkse traditie een nieuw volume van de dubbel-cd. Intussen al de vierde editie. Naast de klassiekere Nederlandse hits van Frans Bauer (Heb je even voor mij), Rob De Nijs (Banger Hart) en De Leidse Sleutel Gaten (Joke, stop toch met koken) krijg je ook de typische discosongs zoals Sister Sledge (He’s the greatest dancer) en Donna summer (This Time I know it’s for real). Ook de ultieme party-klassieker “Ca plane pour moi” mag op de CD niet ontbreken. Het ritmische kung-fu van de “Bruce Lee” van dienst Carl Douglas, mag natuurlijk niet ontbreken met “Kung Fu Fightin’Opmerkelijk is dat er op de CD weinig echte Belgische nummers te beluisteren zijn. Buiten Raymond Van Het Groenewoud met zijn ‘Liefde voor muziek’ is alleen het onvermijdelijke duo Nicole & Hugo terug te vinden. Zij doen hun reputatie alle eer aan om als Bonus Track op de CD te fungeren. There’s no business like Showbusiness!

Er is zoveel goeie foute muziek, mijn favorite foute nummers zijn : Venga Boys – Boom Boom, Bart Kael – Zeil je voor het eerst, John Travolta & Olivia Newton John Grease Megamix , Michel Sardou – Les Lacs Du Connemara , Tina Turner – The Best, Kool & The Gang – Celebration, Rita De Neve – De Alle Eerste Keer …Foute partyVrijdagavond 24 juni ging in de Brabanthallen in Den Bosch het dak eraf met de Foute Party 2011. Bekijk hier de foto’s, de via twitter geüploade afbeeldingen en het filmpje van de Foute Party!

De Foute Dag is een radio-evenement van de Vlaamse radiozender Q-music dat ieder jaar op de laatste vrijdag van juni wordt gehouden. Het evenement staat volledig in het teken van foute muziek. Tijdens de foute dag presenteren radiopresentatoren Sven Ornelis en Kürt Rogiers De Foute 128. ’s Avonds wordt het evenement afgesloten met De Foute Party. Het is voor Q-music het afsluitende evenement van het seizoen en tevens het (officieuze) startsignaal voor de Vlaamse schoolvakanties.

De Foute Party werd tot en met 2008 in Flanders Expo in Gent gehouden, maar verhuisde in 2009 naar de Ethias Arena in Hasselt. Veel bezoekers van de Foute Party komen verkleed als hun favoriete artiest of groep. In 2009 deed presentator Bjorn Verhoeven een oproep aan zijn luisteraars om zich te verkleden als Smurf, zodat de “nachtluisteraars herkenbaar zouden zijn”. Sindsdien is dit een vaste gewoonte geworden. In 2011 kwamen er 20.000 mensen naar de Foute Party.