DJ Ipanema Middelkerke – Hasselt

DJ Ipanema Middelkerke – Hasselt. DJ Tom Cosyns is ook resident DJ bij Ipanema.  De coolste pop-up summerclub te Hasselt, in en naast de patio van de Versuz. Een zomers decor – mét pool – voor je verjaardagsfeest, een apéro of een avondje loungen. Vanaf 2021 vind je Ipanema Beach ook in Middelkerke, de hele zomer lang de beste Tropcial House, Deep House en Summervibes aan de kust.

DJ Ipanema

Op de plaats waar in Middelkerke de Proximus Pop-Up Arena zich bevindt  is er ook Zomerbar Ipanema Beach Club. Het zomers concept van de Hasseltse discotheek Versuz staat garant voor de leukste zomerdagen in een zuiderse setting. Op een boogscheut van de kustlijn van Middelkerke geniet je gezellig van heerlijke cocktails met de juiste zomervibes. ’s Avonds kan je in een zalige setting aperitieven met zwoele rythms op de achtergrond. Er zijn trouwens voldoende lockers om strandlakens en -tassen veilig op te bergen tijdens een bezoek aan de zomerbar. De Ipanema Beach Club is elke dag geopend behalve wanneer het regent.

Bezoek je één van de vele evenementen in de Proximus Pop-Up Arena combineer dan je bezoek met een apertiefje in de Ipanema Beach Club. Ga voor een op-en-top vakantiegevoel!

De beste Summervibes met DJ Tom Cosyns en collega’s

DJ Ipanema

Het DJ Ipanema draait de hele zomer lang de beste tropcial house, deep house en summervibes zowel in Middelkerke als in Blankenberge. Het DJ Ipanema team zorgt voor leuke zomermiddagen  en zomeravonden in een rustgevend kader. Gezellig genieten van zomerse cocktails met de juiste zomervibes kan wekelijks in onze beachbar waar ’s avonds de setting de gelegenheid geeft tot waanzinnige feestjes!


Ipanema Beach in Middelkerke verklaart jouw zomer voor geopend

There is a new kid in town! Ipanema Beach – naast de Proximus Pop-Up Arena – staat garant voor de leukste zomermiddagen in een zuiderse setting. Op een boogscheut van de kustlijn van Middelkerke kan je gezellig genieten van zomerse cocktails met de juiste zomervibes. Ipanema Beach is elke dag geopend behalve wanneer het regent!

Kom gezellig relaxen met vrienden of hou een afterwork met collega’s. Verfrissend met uitzicht op het zwembad of aan de Beach-bar met tropische cocktails of een heerlijke gin-tonic. ’s Avonds kan je in een zalige setting aperitieven met zwoele rythms op de achtergrond voor spontane zomeravonden om nooit meer te vergeten.

Zelf zomerplannen? Of je nu een verjaardagsfeest, personeelsfeest, babyborrel, bedrijfsevent of ander zot zomerfeest wil plannen: in dit zomers paradijs aan de kust is alles mogelijk. Van 20 tot 200 gasten kunnen binnen (inclusief sombrero’s).

Ipanema verklaart de zomer voor geopend!

Kom gezellig relaxen met vrienden of hou een afterwork met collega’s. Verfrissen kan in het zwembad of aan de beachbar met tropische cocktails of een kruidige tequila. ’s avonds gooi je je dansbenen los op de zwoele rythtms voor spontane zomeravonturen om nooit meer te vergeten.
Zelf zomerplannen?
Geen reservaties, vol is vol.
🦠 Covid maatregelen:
• 😷 Mondmasker verplicht bij elke verplaatsing.
• 🪑 Blijven zitten.
• 4️⃣ Max 4p per tafel.
• 🧴 Handen verplicht desinfecteren.
• 💃 Niet dansen.
• 🏊🏻‍♀️ Niet zwemmen.
• 🍹 Enkel bestelling & bediening aan tafel. Seated service only.
• 💳 Probeer zo veel mogelijk contactloos te betalen.
• 📴 Praat met je vrienden en vriendinnen.

Of je nu een verjaardagsfeest, personeelsfeest, babyborrel, bedrijfsevenement of ander zot zomerfeest wil plannen: in ons zomerparadijs is alles mogelijk. 20 tot 2000 gasten kunnen binnen. Inclusief sombrero’s.

Ready, Set, Summer!


Ipanema Beach Club Middelkerke

Westendelaan, 8430 Middelkerke (Vrijetijdspark)

Ipanema Beach Club Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt, +32 11 222 695 | info@versuz.be 

 

Meer op Facebook en Instagram