DJ Fuif

Dj Tom Cosyns is de gekipte Dj voor uw fuif. Dj Tom beschikt over 24 jaar ervaring als Dj zowel in discotheken, swingcafé’s, studentencafe’s, danscafe’s alsook alle feesten, fuiven en party’s.

Dj Tom Cosyns draaide als Resident Dj o.a.: in Tropicana, The Lord, The Temple, Kokoricco (kings en Queen), Sotto’s, La Scala, King Beach …

Fuif dj Tom Cosyns kon je inhuren als dj voor voor uw discotheek, party, swingcafe, danscafé, en alle feesten waarfuif muziek moet gedraaid worden.

DJ Fuif inhuren

Welke fuif willen jullie? Misschien een discofuif, foute fuif, retro house fuif, rock fuif, of meer een Allround fuif met alle muziekstijlen? Dj Tom draait het allemaal.

Als dj voor een fuif of fuiven moet je over een breede waaier vanmuziek beschikken. Tom Cosyns draait zowel: Electro, Groove, Retro House, Disco Nouveau, R&B, Club, Commerciele Dance, … Maar kan ook 70-80-90’s muziek, disco, ambi, foute muziek … draaien

Sinds 2017 is DJ Tom Cosyns Resident DJ bij Moose Bar Vlaanderen. Het Nationale Apres Ski fenomeen van Discotheek Versuz  dat loopt van begin november tot eind maart elk jaar. Tijdens de zomerperiode draait Tom in Ipenama Beach en Bloom

Bekijk ook eens: DJ verjaardagsfeest

Biografie

Dj Tom Cosyns de dj voor uw fuif of fuiven is een Allround fuif dj,een stijlvol & Professioneel Dj. Reeds 30 jaar ervaring in het draaien van fuiven, feesten, … Steeds zorgen wij voor een gezellige sfeer en een geslaagd geheel. Onze troef is ambiance verzekerd !!! Wij kijken naar het publiek en spelen hun smaak !
Naast fuif dj ook te boeken voor andere gelegenheden.Zoals party’s, feesten, personeels en bedrijfsfeesten, verjaardag, evenement, afterwork party, singel party …


Fuif Dj 
Tom Cosyns begon zijn eigen platencollectie aan te leggen in 1985. Hij begon als dj bij vrije radio’s en al gauw kreeg hij de smaak te pakken en begon met het opluisteren van feesten, fuiven en later party’s. In 1987 starte hij in het discotheekcircuit en draaide in verschillende Belgische clubs: zoals: Tropicana Schendelbeke – El Gringo Hekelgem – Cherry Moon Lokeren – Palma Lebbeke – King Beach Blankenberge – La Scala Blankenberge – 2ndn live Deinze – Empire Diest – Kokorico Zomergem (Kings & Queens) …
De vraag is groot naar een Allround Fuif dj’s en Dj’s voor fuiven
Uit ervaring is gebleken dat de vraag naar Fuif dj’s en All around
Fuif DJ’s
 zeer groot is en het aanbod schaars vandaar ontplooit Tom Cosyns zich in 1996 tot een ervaren All Around Fuif dj met een vlotte babbel . Hij wordt een veel gevraagde dj in dans & Swingcafé’s en was ondermeer Resident in Vitta Zottegem, Per Tutti Erpe Mere, Swing King Oudenaarde, Pancho Villa Blankenberge , Promille Aalst …
Naast All Round ligt 
Fuif Dj
 Tom Cosyns zijn stijl ook in het gebied van de groovy club, electro, disco nouveau, lekkere house & retro. Op deze wijze kan Tom Cosyns dus voor een breed publiek draaien en het naar hun zin maken en ambiance op elke fuif brengen.

Contacteer Fuif Dj Tom Cosyns
Gsm: 0495/21 45 83 of via mail : info@djtom.be
Zoek een dj voor uw fuif via Djtom.be
Als u op zoek gaat naar een geschikte fuif dj, hoeft u niet verder te zoeken. U kunt het heft in eigen handen nemen en niets meer aan het toeval overlaten. Als u de zoekopdracht intypt ‘dj voor fuif of fuiven’, ziet u door de bomen het bos niet meer. Tientallen djsites proberen u over te halen om hun diensten te boeken. Het is dan ook wel reden om van tevoren goed te onderzoeken welke dj voor u fuif geschikt is. Bent u op zoek naar een professionele Allround fuif dj met ervaring? Dan zit je bij ons goed en eindigd je zoektocht hier !
Dj voor fuif en fuiven
Bij djtom.be krijgt de zoekterm ‘dj voor fuif – fuiven’ meteen een andere lading. Wij draaien de muziek die u wilt, uw smaak ! Zowel 70’s, 80’s, 90’s, ambi, rock, foute muziek, disco , commerciele dance, retro house, r&b … Al jaren brengt Dj Tom Cosyns de beste fuif muziek op fuiven, party’s, feesten, swing en danscafé’s, discotheken ….
Tips voor het zoeken naar de geschikte fuif dj
Het is niet alleen de flyers en affiches die van groot belang zijn ook het boeken van de gepaste dj voor uw fuif is een zeer bepalende factor om de fuif te laten slagen. In de meeste gevallen is de keuze van de fuif dj het moeilijkst, omdat je de dj’s die je online vindt misschien nog nooit hebt horen draaien. Wat voor een fuif organiseert u ? Een Knal fuif, een huwelijksfuif, singel fuif, verjaardagsfuif, personeelsfuif, 80’s uif, 90’s fuif, 70’s fuif, foute fuif of een andere fuf. Met de organisatie ervan komt er heel wat bij kijken.
Zal de fuif dj de gepaste fuif platen draaien? Past de dj zijn muziekkeuze wel voldoende aan naargelang wat u wil of de fuif gasten? Is zowel de fuif muziek als klank en licht die de dj bij heeft wel voldoende genoeg voor de groote van de zaal? Dat zijn vragen die je vooraf moet bespreken met de dj. De belangrijkste taak van een fuif dj is het spelen van de juiste platen op het juiste moment. Een dj dient zich steeds aan te passen aan wat het fuif publiek wenst te horen. Als ervaren dj weet je wel meteen wat het publiek wenst. Wij helpen u graag de zoektocht naar een dj te vergemakkelijken en we komen wij u graag tegemoet in uw zoekopdracht ‘dj fuif of fuiven. Contacteer daarom een professionele dj voor uw fuif of fuiven en samen maken we er één knalfuif van !
Bel ons voor meer info op 0495/21 45 83
Wat is een fuif ? From Wikipedia, the free encyclopedia
Een fuif is de benaming voor een feest met een huiselijk karakter. Het woord is van oorsprong de studentikoze benaming die langzamerhand algemeen is geworden. Werd het woord aanvankelijk gebruikt voor een net iets groter feestje dan een verjaardag bij iemand thuis, langzamerhand is het meer algemeen voor party feest geworden. Eenfeest waarbij een dj voor muziek zorgt en sfeerverlichting (stroboscoop, laser) aanwezig kan zijn. In Vlaanderen wordt een fuif doorgaans in een feestzaal of een grote tent gehouden.